Categorii: Internationale

TrueDigital Holdings extinde serviciile OTC pentru Bitcoin și ETH

Platforma de active digitale instituționale trueDigital Holdings a semnat două noi contracte pentru a extinde ratele de referință OTC (over-the-counter) pentru BTC și ETH. Noile parteneriate includ companiile Kaiko, furnizor de date privind piața cripto și Inca Digital Securities, o platformă de agregare și analiză a datelor.

Ratele de referință OTC pentru BTC și ETH au fost lansate în luna iulie a anului trecut. În ianuarie, trueDigital Holdings a colaborat în mod similar cu alte trei firme. CMT Digital, Blockfills și QCP Capital – pentru distribuirea ratelor sale de referință.

Ratele de referinta sunt derivate din prețurile de ofertă de la cei 12 parteneri instituționali de piață ai TrueDigital. Acestea sunt destinate să prevină manipularea pieței prin furnizarea unei imagini exacte a prețurilor și a lichidității activelor digitale instituționale.

Ratele de referință OTC pentru investitorii insituționali

trueDigital Holdings este o companie cu sediul în New York specializată pe tranzacțiile OTC dedicate investitorilor insituționali. A fost creată de TrueEX și are ca partneneri companii importante precum studioul Ethereum Consensys, Genesis Global Trading și Circle.

Kaiko, care își are sediul la Paris, colectează și distribuie datele cu privire la prețurile criptomonedelor. O face prin intermediul unui websocket, REST API și feed-uri de date bazate pe cloud.

Inca are filiale în Washington DC, Tokyo, Paris și St. Petersburg. Oferă analize pentru cercetătorii de date, profesioniștii financiari și factorii de decizie guvernamentali. La fel și pentru industriile care doresc să implementeze soluții de tip blockchain.

Un nou parteneriat strategic

Noul parteneriat strategic va face ca Kaiko și Inca să distribuie ratele de referință ale trueDigital Holdings clienților lor, inclusiv managerilor de active și instituțiilor. Inca va utiliza ratele de referinta OTC ca bază pentru noile analize.

TrueDigital susține că, înainte de noul parteneriat, ratele sale de referință OTC au generat deja peste 17 milioane de puncte de preț de la lansarea lor în iulie 2018. La jumătatea lunii februarie, TrueDigital a anunțat numirea fostului director de operațiuni Bridgewater Associates Thomas Kim ca noul său CEO.

Piața OTC cripto pare să se devolte în pas rapid. Luna trecută, Nasdaq a lansat două noi indici de urmărire a prețurilor cripto, concepute pentru a furniza în timp real ratele spot sau de referință pentru BTC și ETH cotate în USD.

În România, cryptocoin.pro oferă de asemenea opțiunea de achiziții OTC.

Ike

Postari recente

Upgrade-ul Istanbul al Ethereum este LIVE

Conform declarațiilor lui Vitalik Buterin, upgrade-ul istanbul crește numărul de tranzacții în rețeaua Ethereum la 3000 pe secundă. Deși este… Citeste mai mult

2 ore

Șeful BIS: băncile centrale trebuie să emită propriile CBDC

Agustin Carstens, șeful Bank of International Settlements (BIS), a avertizat din nou că băncile centrale nu trebuie să cedeze rolul… Citeste mai mult

5 ore

State Street: Investițiile în active digitale vor crește în 2020

Conform CoinDesk, compania de investiții State Street susține că investițiile în active digitale vor crește în 2020. Conform unui sondaj… Citeste mai mult

6 ore

Deutsche Bank: criptomonedele au potențialul de a înlocui numerarul

Raportul publicat de Deutsche Bank subliniază că, în următorii zece ani, criptomonedele ar putea înlocui numerarul. Conform analizei „Imagine 2030”,… Citeste mai mult

9 ore

Stiri cripto de weekend – Blockchain pentru copyright în Italia – Banca Chinei emite obligațiuni pe blockchain

Blockchain pentru copyright în Italia Societatea italiană de autori și editori (SIAE) a anunțat că va dezvolta un sistem blockchain… Citeste mai mult

9 ore

Sinteza cripto 6 Decembrie – ANAF investigheaza OneCoin – Kraken introduce rampă fiat pentru francul elvețian

ANAF investigheaza OneCoin Conform unui articol publicat de wallstreet.ro, ANAF investigheaza OneCoin. Inspectorii Agenției Naționale de Administrare Fiscală ANAF au… Citeste mai mult

3 zile