Categorii: Internationale

TrueDigital Holdings extinde serviciile OTC pentru Bitcoin și ETH

Platforma de active digitale instituționale trueDigital Holdings a semnat două noi contracte pentru a extinde ratele de referință OTC (over-the-counter) pentru BTC și ETH. Noile parteneriate includ companiile Kaiko, furnizor de date privind piața cripto și Inca Digital Securities, o platformă de agregare și analiză a datelor.

Ratele de referință OTC pentru BTC și ETH au fost lansate în luna iulie a anului trecut. În ianuarie, trueDigital Holdings a colaborat în mod similar cu alte trei firme. CMT Digital, Blockfills și QCP Capital – pentru distribuirea ratelor sale de referință.

Ratele de referinta sunt derivate din prețurile de ofertă de la cei 12 parteneri instituționali de piață ai TrueDigital. Acestea sunt destinate să prevină manipularea pieței prin furnizarea unei imagini exacte a prețurilor și a lichidității activelor digitale instituționale.

Ratele de referință OTC pentru investitorii insituționali

trueDigital Holdings este o companie cu sediul în New York specializată pe tranzacțiile OTC dedicate investitorilor insituționali. A fost creată de TrueEX și are ca partneneri companii importante precum studioul Ethereum Consensys, Genesis Global Trading și Circle.

Kaiko, care își are sediul la Paris, colectează și distribuie datele cu privire la prețurile criptomonedelor. O face prin intermediul unui websocket, REST API și feed-uri de date bazate pe cloud.

Inca are filiale în Washington DC, Tokyo, Paris și St. Petersburg. Oferă analize pentru cercetătorii de date, profesioniștii financiari și factorii de decizie guvernamentali. La fel și pentru industriile care doresc să implementeze soluții de tip blockchain.

Un nou parteneriat strategic

Noul parteneriat strategic va face ca Kaiko și Inca să distribuie ratele de referință ale trueDigital Holdings clienților lor, inclusiv managerilor de active și instituțiilor. Inca va utiliza ratele de referinta OTC ca bază pentru noile analize.

TrueDigital susține că, înainte de noul parteneriat, ratele sale de referință OTC au generat deja peste 17 milioane de puncte de preț de la lansarea lor în iulie 2018. La jumătatea lunii februarie, TrueDigital a anunțat numirea fostului director de operațiuni Bridgewater Associates Thomas Kim ca noul său CEO.

Piața OTC cripto pare să se devolte în pas rapid. Luna trecută, Nasdaq a lansat două noi indici de urmărire a prețurilor cripto, concepute pentru a furniza în timp real ratele spot sau de referință pentru BTC și ETH cotate în USD.

În România, cryptocoin.pro oferă de asemenea opțiunea de achiziții OTC.

Ike

Postari recente

CEO-ul Overstock Patrick Byrne demisionează din funcție

Patrick Byrne, cunoscut promoter al Bitcoin, și-a dat demisia din funcția de CEO al platformei de e-commerce Overstock. Compania a… Citeste mai mult

2 zile

Creatorul SegWit lansează un nou limbaj de programare pentru Bitcoin

Dezvoltatorul Bitcoin Core, Peiter Wuille, a introdus un nou limbaj de programare numit Miniscript. Acesta poate fi folosit pentru a… Citeste mai mult

2 zile

Start-up-ul Blockco obține finanțare de 7.5 milioane de dolari de la bănci coreene majore

Startupul blockchain corean Blockco a obținut o finanțare de 9 miliarde won (7,5 milioane dolari) din partea băncilor locale majore.… Citeste mai mult

2 zile

Hackaton Cheeze Wizards și Satoshi’s Treasure cu premii de 15.000$

Două dintre jocurile cripto populare, Cheeze Wizards și Satoshi's Treasure, au anunțat un hackaton cu premii semnificative. Câștigătorii concursului vor… Citeste mai mult

2 zile