Asociația Libra publică al doilea roadmap al proiectului

Asociația Libra a publicat al doilea roadmap pentru Libra Core, software-ul care stă la baza rețelei Libra planificate.

Bazat pe un software open-source, blockchain-ul Libra urmărește să permită dezvoltatorilor, companiilor și consumatorilor să își construiască propriile proiecte prin intermediul sistemului.

În primul roadmap lansat în iunie, Libra a anunțat că cinci parteneri vor lansa noduri complete pe rețeaua de test. Asociația se așteaptă ca încă 100 de parteneri să ruleze pe sistem înainte de lansarea mainnet-ului.

Noul roadmap pentru Libra Core propune

Conform noii foi de parcurs, dezvoltatorii se vor concentra acum pe trei domenii principale.
Mai întâi, dezvoltatorii au finalizat designul majorității funcțiilor majore pentru rețeaua principală, inclusiv nodurile complete. Echipa va finaliza acum toate funcțiile în ordinea priorităților. Munca lor va consta în crearea unui set complet de documente de arhitectură de protocol Libra, precum și crearea interfețelor de program de aplicație (API) ale rețelei.

În al doilea rând, dezvoltatorii vor lucra pentru a defini o serie de valori privind Libra Core, protocolul Libra, criteriile de portofel și altele. Acest lucru va fi crucial pentru măsurarea succesului și identificarea punctelor de reper din roadmap.

În cele din urmă, asociația va lua măsuri pentru creșterea transparenței și încurajarea comunității Libra să contribuie la proiect. Ultimii pași ar include educarea și includerea comunității Libra pentru a deveni contribuitori valoroși la proiect.

Declarația de pe blocul oficial susține:

„Scopul celui de-al doilea roadmap este de a defini cerințele pentru lansarea v1. De a modifica abordarea noastră pre-mainnet pentru membrii care nu sunt tehnici și de a spori implicarea comunității.”

Asociația va oferi, de asemenea, actualizări ale proiectului prin intermediul programului Libra Developer Blog și a unui sistem de planificare pe GitHub.

Ike

Postari recente

Bitcoin crește la 6700$ și pare să se decupleze de la evoluția burselor

În ultimele zile, prețul Bitcoin a fluctuat în intervalul 6100-6500$, urmând evoluția burselor americane. Indicii… Citeste mai mult

6 ore

Swedbank, investigată și amendată pentru încălcarea normelor AML

Autoritatea de Supraveghere Financiară (FSA) din Suedia a amendat Swedbank cu 386 de milioane de… Citeste mai mult

7 ore

OKEx anunță cel de-al 11-lea IEO – DEAPCOIN (DEP)

Compania OKEx a anunțat că pe data de 8 aprilie va găzdui cea de-a 11-a… Citeste mai mult

9 ore

Vulnerabilitate de securitate în sistemul de videoconferință Zoom

Rapoarte recente relevă că software-ul de videoconferință Zoom are vulnerabilități care permite unui atacator să… Citeste mai mult

10 ore