Asociația Libra publică al doilea roadmap al proiectului

Asociația Libra a publicat al doilea roadmap pentru Libra Core, software-ul care stă la baza rețelei Libra planificate.

Bazat pe un software open-source, blockchain-ul Libra urmărește să permită dezvoltatorilor, companiilor și consumatorilor să își construiască propriile proiecte prin intermediul sistemului.

În primul roadmap lansat în iunie, Libra a anunțat că cinci parteneri vor lansa noduri complete pe rețeaua de test. Asociația se așteaptă ca încă 100 de parteneri să ruleze pe sistem înainte de lansarea mainnet-ului.

Noul roadmap pentru Libra Core propune

Conform noii foi de parcurs, dezvoltatorii se vor concentra acum pe trei domenii principale.
Mai întâi, dezvoltatorii au finalizat designul majorității funcțiilor majore pentru rețeaua principală, inclusiv nodurile complete. Echipa va finaliza acum toate funcțiile în ordinea priorităților. Munca lor va consta în crearea unui set complet de documente de arhitectură de protocol Libra, precum și crearea interfețelor de program de aplicație (API) ale rețelei.

În al doilea rând, dezvoltatorii vor lucra pentru a defini o serie de valori privind Libra Core, protocolul Libra, criteriile de portofel și altele. Acest lucru va fi crucial pentru măsurarea succesului și identificarea punctelor de reper din roadmap.

În cele din urmă, asociația va lua măsuri pentru creșterea transparenței și încurajarea comunității Libra să contribuie la proiect. Ultimii pași ar include educarea și includerea comunității Libra pentru a deveni contribuitori valoroși la proiect.

Declarația de pe blocul oficial susține:

„Scopul celui de-al doilea roadmap este de a defini cerințele pentru lansarea v1. De a modifica abordarea noastră pre-mainnet pentru membrii care nu sunt tehnici și de a spori implicarea comunității.”

Asociația va oferi, de asemenea, actualizări ale proiectului prin intermediul programului Libra Developer Blog și a unui sistem de planificare pe GitHub.

Ike

Postari recente

Chainlink investește mai mult decât Ethereum pentru dezvoltarea rețelei

Un raport publicat de Flipside Crypto arată că Chainlink investește mai mult decât Ethereum în… Citeste mai mult

o zi

Organizatie autonoma descentralizata – proiectul Aragon

Unul dintre motivele care au alimentat dezvoltarea explozivă a criptomonedelor și a tehnologiei blockchain este… Citeste mai mult

2 zile

Orase inteligente si Blockchain

In perioada 22 – 26 iunie, a avut loc Smart Cities Days 2020. Un eveniment… Citeste mai mult

5 zile

Este Bitcoin Vault o schema Ponzi sau nu?

Acum cateva luni cineva mi-a atras atentia asupra unui proiect crypto numit Bitcoin Vault. BTCV… Citeste mai mult

2 săptămâni

Va depăși prețul criptomonedei Ethereum maximul istoric de 1400$ in umatorul interval de timp?

Prețul criptomonedei Ethereum a avut o evoluție cel puțin interesantă și destul de similară cu… Citeste mai mult

2 săptămâni

Trump catre Secretarul Trezoreriei „Go After Bitcoin”

Cartea fostului Consilier pe Securiatate Nationala John Bolton, „Camera unde s-a întâmplat”, dezvaluie detalii picante… Citeste mai mult

2 săptămâni