Sinteza cripto 31 iulie – Compania aeriană rusească S7 Airlnies generează vânzări de 1 miliard de dolari pe platforma blockchain – Posibilă listare pe bursă a Canaan Creative

Compania aeriană rusească S7 Airlnies generează vânzări de 1 miliard de dolari pe platforma blockchain

Potrivit unui anunț al companiei S7 Airlnies, platforma blockchain utilizată pentru sistemul ticketing a înregistrat vânzări de 1 miliard de dolari într-o lună. S7 a dezvoltat această platformă în colaborare cu Alpha Bank anul trecut. Bazată pe tehnologia Ethereum, noul sistem de tiketing a scăzut considerabil timpul de procesare al vânzărilor de bilete.

Utilizarea tehnologiei blockchain a permis companiei aeriene să conecteze în siguranță sistemul său de rezervare a biletelor la sistemul bancar. Acest lucru a facilitat procesarea plăților și a redus cantitatea de documente procesate manual necesare în mod tradițional.

Proiectul arată că blockchain „creează valoare și este în mare măsură decisiv pentru piața B2B”, a comentat Pavel Ryazanov, directorul de tranzacții la Alfa-Bank.

Posibilă listare pe bursă a Canaan Creative

Potrivit unui raport al IFRAsia, producătorul de hardware de minare cripto Canaan Creative a depus documentația pentru un IPO în Statele Unite. Conform unor surse neonminalizate, compania chineză încearcă să strângă 200 de milioane de dolari prin intermediul listării pe bursă.

Un raport de la Bloomberg din ianuarie, a sugerat, de asemenea, că IPO-ul Canaan ar putea fi lansat în New York, deși la momentul respectiv procesul era în fază incipientă.

Canaan – producătorul minerilor Avalon – a încercat anterior să se listeze pe bursa din Hong Kong, dar scăderea prețului criptomonedelor a dus la renunțarea la această idee.

BitMEX lansează exchange-ul cripto Rain în Bahrain

Fondat de BitMEX Ventures, exchange-ul de criptomonede Rain a fost lansat în Orientul Mijlociu după ce a primit aprobarea de reglementare de la Banca Centrală a Bahrainului.

Noul exchange a primit licența Crypto-Asset Module (CMA) din partea Băncii Centrale a Bahrain. Licența a fost acordată după doi ani de teste în cadrul sandbox-ului organizat de instituția financiară.

CEO-ul și co-fondatorul BitMEX Arthur Hayes a subliniat importanța rampelor cripto în țările în curs de dezvoltare:

„Fiind primul exchange licențiat de criptomonede din Orientul Mijlociu, Rain are o oportunitate fără precedent de a valorifica potențialul incredibil pentru tranzacțiile cu criptomonede îl vor aduce în regiune. Credem că Rain va aduce o diversificare mai mare pentru comercianții din Orientul Mijlociu, cu oferta sa de schimb și echipa cu experiență. Suntem încântați să contribuim la acest moment definitoriu.”

China publică cel de-al 13-lea top al proiectelor cripto

Centrul pentru Dezvoltare a Informației și Industriei (CCID) din cadrul Ministerului Industriei și Tehnologiei Informației din China, a lansat a 13-a actualizare a clasamentului proiectelor cripto. Numărul total de proiecte clasate a crescut la 37, fiind adăugate Cosmos and Zilliqa.

EOS rămâne în vârful clasamentului, urmat de Ethereum și TRON, care a coborât pe locul trei în această ediție. NULS și GXChain completează primele cinci poziții.

Bitcoin se află acum pe locul 11, în creștere cu un loc față de mai. De asemenea, Bitcoin Cash a urcat de pe locul 29 pe locul 26.

 

Ike

Vezi comentarii

Postari recente

Compania rusească Nornickel emite tokenuri bazate pe metale – Filecoin își amână lansarea până în vară – Sinteza crypto 25 Februarie

Compania rusească Nornickel emite tokenuri bazate pe metale Compania Nornickel, specializată pe prelucrarea metalelor, a anunțat că va lansa tokenuri… Citeste mai mult

25 de minute

Ce înseamnă De-Fi – Decentralized Finances? Conceptul de finanțe descentralizate

Piața financiară tradițională se bazează pe centralizare. Autoritățile centrale emit valuta ce este ulterior utilizată de bănci, guverne și comercianți.… Citeste mai mult

4 ore

Banca Angliei: Este crucial ca băncile centrale să investigheze monedele digitale

Casierul șef al Băncii Angliei, Sarah John, a declarat că este „crucial” ca băncile centrale să investigheze monedele digitale. În… Citeste mai mult

6 ore

Peter Schiff: Bitcoin se va prăbuși la 3.000$ înainte ca aurul să ajungă la această valoare

Avocatul aurului, Peter Schiff, a stârnit din nou controverse cu predicția sa că Bitcoin se va prăbuși la 3.000$. În… Citeste mai mult

7 ore

G20 îndeamnă țările membre să adopte standardele FATF cu privire la criptomonede

Membrii G20 au emis o declarație comună în care îndeamnă țările membre să implementeze standardele FATF cu privire la criptomonede.… Citeste mai mult

8 ore

Evaluarea totală a pieței cripto ar putea ajunge la 10 trilioane de dolari până în 2022

Analistul cripto Benjamin Cowen a publicat recent pe youtube o teorie cu privire la evoluția pieței cripto. Metoda sa se… Citeste mai mult

22 de ore