Încă un impostor Satoshi Nakamoto a dezamăgit comunitatea cripto. Episodul doi al ”revelației” publicate pe site-ul satoshinrh.com nu a convins pe nimeni că este vorba despre creatorul Bitcoin.

Asemănătoare cu primul episod, dar mult mai dezlânat, cea de-a doua parte a ”revelației” a oferit un nume – James Bilal Khalid Caan. Născut în Pakistan, el locuiește acum în Marea Britanie și și-a schimbat numele în James Caan, după ce a văzut filmul ”The Godfather”.

vinde bitcoin

Binențeles, impostorul nu poate să demonstreze că are control asupra celor 980.000 BTC pentru ca hard drive-ul laptopului în care erau stocați s-a stricat și a fost înlocuit. De asemenea, adresele de email folosite anterior au fost compromise și nu mai are acces la ele.

Un film artistic de duminica

Povestea dramatică include inclusiv un accident ”letal” al coloanei vertebrale și o schimbare completă a carierei. Aparent, Khalid Caan s-a reprofilat și s-a angajat ca anlist în cadrul NSH, rețeaua națională de sănătate din Marea Britanie.

În orice caz, absurditățile legate de numerologie și astrologie nu au ajutat la crearea unei impresii pozitive. Concluzia generală a fost că este vorba pur și simplu de o reciclare a informațiilor publice cu privire la Satoshi Nakamoto și justificări greu de crezut.

Nu este surprinzător că episodul trei al ”revelației” va include ”o nouă viziune” asupra conceptului de criptomonede. Cel mai probabil, va fi un proiect cripto ce încearcă să se folosească de numele lui Satoshi Nakamoto pentru a se promova.