Bitcoin ascuns în jocul No Man’s Sky

Doi frați pasionați de jocul No Man’s Sky au anunțat că au ascuns Bitcoin în valoare de 30$ pe hartă, provocând ceilalți participanți să îi găsească.

Jocul No Man’s Sky include 18 quintilioane de planete răspândite în 256 de galaxii, cea ce face căutarea destul de complicată.

Conform indicațiilor oferite, jucătorii interesați trebuie să identifice cele două stații de comunicații ce conțin cheile private ale portofelului în care se află criptomonedele promise.

Aceasta nu este singura instanță în care diferiți cripto-entuziaști au creat jocuri cu recompense în bitcoin. Anul trecut, un puzzle lansat în 2015 ce conținea 5 BTC a fost rezolvat de un programator. Anul acesta, o pictură ce conține un BTC nu a fost încă soluționată.

Bitcoin își continuă scăderea

Evaluarea totală a pieței cripto a pierdut peste 50 miliarde de dolari în ultima săptămână.

Nivelul acesteia este în prezent la 228 de miliarde de dolari, fapt datorat în principal scăderii semnificative a prețurilor criptomonedelor.

Bitcoin a fost afectat sever de hotararea SEC de a amâna decizia cu privire la lansarea unui ETF. Prețul său a ajuns sub 6200$ pe marile exchange-uri.

Perspectivele viitoare nu par foarte optimiste. Majoritatea analiștilor de pe piață fiind de părere că în următoarele zile se va ajunge la pragul psihologic de 6000$.

Toate criptomonedele au înregistrat scăderi între 2 și 10% în ultimele 24 ore, demonstrând în continuare relevanța Bitcoin pe piață.

Bittrex anunță introducerea perechilor de tranzacționare ETC-USD și XRP-USD

Platforma exchange Bittrex a anunțat că începând cu data de 20 august vor deveni disponibile perechile de tranzacționare ETC-USD și XRP-USD.

Se adaugă astfel două noi criptomonede celor patru listate deja (Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Tether (USDT) și TrueUSD (TUSD)).

Aflat pe locul 23 în lume ca volum de tranzacționare, Bittrex a declarat că va continua să adauge tokenuri gradual. Asta pentru a permite utilizatorilor să își diversifice portofoliile, asigurându-se că procesele și sistemele interne sunt bine buse la punct.

11 Autorități de reglementare doresc că creeze un sandbox pentru tehnologia blockchain

Inițiat de Autoritatea de Supraveghere Financiară din Marea Britanie (FCA), proiectul denumit ”Global Financial Innovation Network (GFIN)” include autorități din alte 10 țări, precum Australia, Abu Dhabi, Bahrain, Dubai, Hong Kong, Singapore și Canada.

Scopul lor este crearea unui mediu de cercetare pentru tehnologia blockchain la nivel internațional, dedicat în special aplicațiilor în domeniul transferurilor de fonduri în alte țări și explorarea posibilităților de reglementare a ICO-urilor.

Organizația a publicat deja o solicitare de puncte de vedere din partea companiilor specializate în blockchain. Aceasta are termen până în luna octombrie a acestui an.

Se dorește astfel crearea unei liste de priorități, obiecte și un roadmap pentru implementarea acestui sistem de cercetare și testare a potențialului pe care noile tehnologii le pot avea asupra industriilor existente.