Coinbase restructurează procesul de listare a tokenurilor

Cel mai mare exchange din Statele Unite, Coinbase, anunță că a restructurat procesul de listare a tokenurilor pentru a facilita adăugarea rapidă a criptomonedelor pe platformă.

Noul sistem se adresează monedelor digitale care respectă legile locale. Aceasta înseamnă că anumite criptomonede vor fi disponibile doar în anumite jurisdicții.

Reprezentanții Coinbase au anunțat că inițial nu vor fi percepute comisioane pentru procesul de listare. Totuși își rezervă dreptul de a le impune mai târziu pentru a acoperi cheltuielile operaționale.

În prezent, platforma oferă Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH), Ethereum Classic (ETC) și Litecoin (LTC).

Alte cinci criptomonede – Cardano (ADA), Basic Attention Token (BAT), Stellar Lumens (XLM), Zcash (ZEC) și 0x (ZRX) sunt în proces de evaluare din iulie.

In august, Coinbase a adăugat suport pentru lira sterlină, ceea ce facilitează activitatea investitorilor din Marea Britanie.

Piața cripto recuperează pierderile de ieri

În ultimele 24 de ore, criptomonedele au început să recupereze pierderile înregistrate ieri.

Bitcoin a depășit valoarea de 6500$, menținîndu-și volumul de tranzacții de 4.2 miliarde de dolari.

XRP înregistrează o creștere de aproape 25%, în timp ce restul tokenurilor au creșteri între 2 și 8%.

Conform statisticilor publicate de Bitcoinity, volatilitatea BTC se apropie de cel mai scăzut nivel înregistrat din decembrie 2016.

Istoric vorbind, perioade extinse de volatilitate scăzută semnifică faptul că piața se pregătește pentru o evoluție majoră în orice direcție.

Google reevaluează interdicția reclamelor pentru companiile cripto din SUA și Japonia

Începând cu luna octombrie, companiile legitime din Statele Unite și Japonia vor avea posibilitatea de a publica reclame pe Google.

Cel mai mare motor de căutare din lume a decis să reevalueze interdicția totală impusă în luna martie pentru reclamele referitoare la criptomonede.

De asemenea, Google a anunțat că de luna viitoare, companiile cripto vor avea posibilitatea de a solicita ca reclamele să fie publicate și în alte țări. Per ansamblu, în viitorul apropiat interdicția va fi ridicată la nivel internațional.

Aceasta este o veste bună pentru industria cripto. Va facilita filtrarea campaniilor de promovare a proiectelor cu credibilitate redusă și a înșelătoriilor.

Mt. Gox a vândut Bitcoin și Bitcoin Cash în valoare de 230 milioane de dolari în 4 luni

Mandatarul pentru Mt. Gox a anunțat că în perioada 18 mai-22 iunie a vândut BTC și BCH în valoare de 230 milioane de dolari, în cadrul procesului de compensare a creditorilor.

Avocatul Nobuaki Kobayashi a postat pe site-ul oficial al Mt. Gox că au fost vândute 24.658 BTC și 25.331 BCH în cele 4 luni, astfel încât în prezent balanța conturilor este de aproximativ 621 milioane de dolari.

Sumele sunt necesare pentru compensarea creditorilor care doresc să li se returneze sumele datorate în valută fiat. Alții au optat pentru a li se returna direct criptomonede, deoarece valoarea acestora a crescut semnificativ față de nivelul din 2014 când Mt. Gox a fost închis.

Unii membri ai comunității cripto au acuzat mandatarul Mt. Gox că este parțial responsabil pentru scăderea prețului Bitcoin din acest an. Kobayashi a subliniat că interesul său este de a obține cât mai mulți bani prin vânzarea criptomonedelor și că s-a asigurat că vânzările efectuate nu vor afecta negativ piața.