Rapper-ul Soulja Boy promovează criptomonedele

Rapper-ul Soulja Boy a lansat un nou cântec despre bitcoin în ultimul său album “Young Draco”. Intitulat pur și simplu “Bitcoin”, piesa descrie modul în care Soulja a câștigat 1 milion de dolari din bitcoin după ce a achiziționat BTC la 6.000 $.

Soulja indică faptul că utilizează profiturile obținute din cripto pentru a plăti colaboratorii, alături de utilizarea PayPal și App Cash.

Rapper-ul face referire și la Litecoin, însă nu oferă detalii concrete. Muzicianul în vârstă de 28 de ani este probabil cel mai cunoscut pentru single-ul său de debut “Crank That”.

Soulja este cel mai nou muzician care face referire la criptomonede, cu Mims, Snoop Dogg, 3lau și Young Dirty Bastard implicându-se în spațiu prin diferite proiecte sau spectacole.

Cel mai recent, bitcoin a fost menționat într-o melodie de pe noul album al lui Eminem “Kamikaze”.

Piața cripto stagnează în ciuda veștilor pozitive de pe piață

Weekendul acesta, veștile pozitive pentru investitori și speculatori nu au provocat evoluții semnificative ale prețurilor. Bitcoin se tranzacționează în continuare în jurul valorii de 6600$, demonstrând o perioadă de stabilitate surprinzătoare.

Majoritatea celorlalte criptomonede s-au menținut în general la același nivel, cu câteva excepții. TRON și 0x au înregistrat creșteri de 10% respectiv 13% în ultimele 24 de ore.

Utilizarea tehnologiei blockchain în științele medicale și de cercetare s-a triplat din 2017

O analiză realizată de Pistoia Alliance, o organizație non-profit, 60% dintre profesioniștii din domeniul medical și de cercetare folosesc tehnologia Blockchain. Anul trecut, cifra era de doar 22%, ceea ce înseamnă că blockchain este din ce în ce mai utilizată în cercetarea medicală.

În prezent, principalele piedici în utilizare sunt constituite de lipsa de personal calificat și complexitatea tehnologiei.
Printre avatanjele pe care le aduce în activitatea de cercetare, cea mai apreciată este imutabilitatea.

De asemenea, este prețuită transparența oferită de sistemele DLT de către majoritatea specialiștilor.
Cu toate acestea, o parte dintre cercetători sunt de părere că bazele de date tradiționale oferă aceleași beneficii.

Alianța Pistoia se mândrește cu membri fondatori care includ gigantii farmaceutici globali, cum ar fi Pfizer, Novartis, GlaxoSmithKline și AstraZeneca.

Candidatul la Senatul american Eric Brakey susține eliberarea lui Ross Ulbricht

Candidatul la Senatul American Erik Brakey și-a exprimat recent sprijinul pentru eliberarea lui Ross, apreciind că pedeapsa sa este prea dură. De asemenea, Brakey a apreciat că problemele de corupție în justiție care au afectat procesul de apel nu ar fi trebuit să provoace respingerea solicitării.

În prezent, fondatorul platformei Silk Road servește o pedeapsă de două sentințe pe viață plus 40 de ani la penitenciarul de înaltă securitate din Colorado.

Comunitatea cripto și nu numai a inițiat o petiție pentru eliberarea sa, care în prezent înregistrează aproape 85,000 se semnături.

În prezent, Ross Ulbright are posibilitatea de a utiliza Twitter cu ajutorul familiei sale. Acesta dictează la telefon mesajele pe care aceștia le postează online.