Soccer Team Owner – proiect de finanțare a echipelor de fotbal spaniole din divizia a treia

Un grup de antreprenori și suporteri au lansat un proiect cripto de finanțare a echipelor din divizia a treia spaniolă. Soccer Team Owner permite celor interesați să achiziționeze tokenuri care le dă drept de proprietate asupra unei echipe de fotbal sub-finanțate.

Proiectul a fost creat și gestionat de Innoventia, o platformă de tokenizare end-to-end. Aceasta este susținută de două companii partenere, Teknei și Hill House Capital.

Obiectivul principal al Innoventia este de a oferi investitorilor posibilitatea de a participa la proiecte de investiții care altfel ar fi inaccesibile.

Până în prezent, opt cluburi posibile au fost identificate drept candidați ideali pentru realizarea obiectivelor. Prima etapă de vânzare a tokenurilor GOL a fost deja lansată pe data de 5 decembrie.

Soccer Team Owner mizeaza pe fanii echipelor

În cadrul UEFA, liga spaniolă este una dintre cele mai importante competiții din Europa. Spania este recunoscută la nivel internațional pentru calitatea fotbalului său. Are unele dintre cele mai bune echipe alături de cel mai mare număr de fani din lume. În plus, are unii dintre cei mai fideli fani dispuși să cheltuiască peste medie pentru a vedea echipele lor preferate.

Proiectul Soccer Team Owner urmărește să se folosească de entuziasmul fanilor pentru a ajuta financiar echipele din divizia a treia să avanseze.

Relația dintre industria cripto și cea a fotbalului este în plină dezvoltare. Mai multe inițiative au fost lansate în ultima perioadă, precum tokenul de suporter al echipei Juventus din Italia.

În săptămânile următoare vor fi lansate și alte tokenuri similare pentru alte echipe de fotbal din Italia, Spania, Anglia, Franța și Turcia.

Fotbalul este o piață uriașă și globală și este potrivit pentru experimentarea noilor tehnologii inovatoare globale, precum blockchain.

Ike

Postari recente

Perioadă de consolidare pentru Bitcoin în timp ce piața DeFi crește masiv

Datele ICO Analytics arată o creștere a activității pe piața cripto. Mai exact, traficul web… Citeste mai mult

14 ore

Changpeng Zhao ratează oportunitatea de a cumpăra o bancă din Liechtenstein

Presa elvețiană a raportat că Changpeng Zhao nu a reușit să cumpăre banca Union Bank… Citeste mai mult

15 ore

Peste 10.000 de companii blockchain inființate în China în șase luni

Platforma de date LongHash a anuntat că sectorul blockchain din China a crescut substanțial în… Citeste mai mult

o zi

Auchan Romania utilizează blockchain în rețeaua de aprovizionare

Rețeaua de hypermarketuri Auchan din România a început să utilizeze tehnologia blockchain pentru aprovizionare. Este… Citeste mai mult

2 zile

Vulnerabilitate Ledger care ar putea duce la pierderea de Bitcoin

Un raport publicat de dezvoltatorul Mohammed Nokhbeh de la Liquality a descris o vulnerabilitate a… Citeste mai mult

4 zile

Atac de 51% asupra rețelei ETC, cu profit de 5 milioane de dolari

Conform unei analize realizate de firma Bitquery , în perioada 31 iulie-1 august a avut… Citeste mai mult

6 zile