SoFi obține BitLicense

Furnizorul de împrumuturi pentru studenți și servicii financiare SoFi a obținut cea de-a 24-a licență de monedă digitala din New York (BitLicense).

Departamentul de Servicii Financiare din New York a declarat într-un comunicat de presă că a aprobat două licențe pentru SoFi Digital Assets. Este vorba despre o licență de transmitere a banilor și o licență de monedă virtuală.

Astfel, compania va putea oferi rezidenților din New York servicii de cumpărare și vânzare pentru Bitcoin (BTC), Ether (ETH), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum Classic (ETC), Litecoin (LTC) și Stellar (XLM).

SoFi Invest in parteneriat cu Coinbase

Într-o declarație, CEO-ul SoFi, Anthony Noto, a declarat că compania este „încântată” să ofere servicii de tranzacționare cripto, „pe lângă investițiile active și automatizate, ca parte a SoFi Invest în statul New York”.

„Intereselor clienților noștri sunt prioritatea noastră la SoFi. Acestea includ atât oferirea produselor dorite, cum ar fi criptomonedele în cadrul SoFi Invest, cât și protejarea acestora, printr-un cadru de reglementare solid precum cel creat de Departamentul de servicii financiare al statului New York”

a declarat Noto.

SoFi Invest a început să furnizeze servicii de criptomonede pentru clienți în septembrie al acestui an, printr-un parteneriat cu Coinbase. La momentul respectiv, platforma SoFi Invest oferea doar bitcoin, litecoin și eter.

BitLicense este o licență de afaceri majoră pentru criptomonede, cu o serie de termeni și condiții dure. Acestea includ reguli de operare cu monede digitale, controlul, administrarea, întreținerea, stocarea și emiterea acestora, printre altele. La începutul acestui an, NYDFS a acordat un BitLicense pentru două companii – Seed Digital Commodities Market LLC și Zero Hash LLC.

Ike

Postari recente

Vulnerabilitate Ledger care ar putea duce la pierderea de Bitcoin

Un raport publicat de dezvoltatorul Mohammed Nokhbeh de la Liquality a descris o vulnerabilitate a… Citeste mai mult

2 zile

Atac de 51% asupra rețelei ETC, cu profit de 5 milioane de dolari

Conform unei analize realizate de firma Bitquery , în perioada 31 iulie-1 august a avut… Citeste mai mult

3 zile

Proiectul Cosmos – internetul blockchain-urilor

Proiectul Cosmos caută să rezolve problema comunicării între diferitele tipuri de blockchain-uri, pentru a genera… Citeste mai mult

3 zile

Membrii ai congresului SUA solicită IRS să sprijine sistemul de staking

Patru membrii ai congresului SUA au trimis o scrisoare IRS pentru a solicita autorității de… Citeste mai mult

4 zile

Recompensă de 400 milioane $ pentru identificarea hackerilor Bitfinex

După patru ani, exchange-ul Bitfinex a decis să solicite ajutor pentru a identifica hackerii și… Citeste mai mult

4 zile

Bitcoin va continua evoluția pozitivă urmat de Ethereum si ChainLink, este de parere analistul Josh Rager

Weekendul agitat pentru piața cripto a generat optimism pentru analistul Josh Rager. El este de… Citeste mai mult

5 zile