Bitcoin se menține peste 6000$ în weekend

În ultimele trei zile, Bitcoin a înregistrat o scădere, de la 6800$ până la 5880$. Aparent, faptul că nu a reușit să depășească pragul de rezistență de 6800$ a determinat o corecție în acest weekend.

 

Analizele tehnice arată că în prezent trendul este unul neutru.

Săptămâna trecută, susținătorul aurului, Peter Schiff, a comentat ironic pe Twitter:

„Felicitări susținătorilor Bitcoin. Se pare că Bitcoin ar putea să își îndeplinească statutul de activ necorelat până la urmă. Toate clasele de active au crescut astăzi, în afară de Bitcoin! ”

Schiff nu a făcut decât să sublinieze valoarea Bitcoin prin acest mesaj. Creșterea piețelor globale de săptămâna trecută au fost un rezultat direct al miliardelor de dolari tipărite de Federal Reserve. Bitcoin a recuperat 80% după căderea din 12 martie fără a avea nevoie de „pachete de stimulare”, „relaxare cantitativă” sau „salvare”.

Binance anunta delistari

La doar două luni de la adăugarea lor, exchange-ul Binance a decis să elimine toate leveraged tokens emise prin FTX. Changpeng Zhao a declarat că motivul este că utilizatorii nu înțeleg cum funcționează acestea.

Conform anunțului oficial, Binance va elimina toate aceste tokenuri la ora 10 dimineața, la 31 martie. Deținătorii sunt rugați să le vândă sau să-și retragă activele cu două ore mai devreme. În caz contrar, Binance va credita conturile

„cu valoarea echivalentă în BUSD a tokenurilor deținute în momentul eliminării, în termen de 14 zile”.

Leveraged tokens funcționează ca un fel de trading bots pentru margin trading, reinvestind automat profiturile obținute. Teoretic, aceste tokenuri reduc riscurile asociate cu margin trading, fiind mai eficiente decât tranzacționarea manuală. Cu toate acestea, nu sunt proiectate pentru păstrarea pe termen lung și se devalorizează în timp, pe măsură ce piețele fluctuează.

Aceste tokenuri pot fi emise și răscumpărate prin exchange-ul de derivate FTX, dar fiind bazate pe Ethereum, pot fi tranzacționate ca orice altă criptomonedă. Binance a listat aceste tokenuri începând cu luna ianuarie 2020, după ce a învestit în FTX Exchange în decembrie 2019.

Aplicația Ethereum Pepo integrează platforma Zoom pentru live streaming

Aplicația social media bazată pe Ethereum, Pepo, s-a integrat cu platforma de conferințe video, Zoom, pentru a facilita live streaming. Pepo Live Events este disponibilă exclusiv în versiune beta limitată pe site-ul platformei.

Pentru moment, doar administratorii comunității Pepo sunt capabili să facă live streaming, dar oricine poate participa la evenimentele live. Toate evenimentele transmise pe platformă sunt înregistrate și sunt limitate la un termen de trei ore.

Aplicația Pepo a fost lansată în octombrie anul trecut și folosește platforma OST. Aceasta permite utilizatorilor să se recompenseze unul pe altul în tokenul nativ Pepo, bazat 1: 1 pe tokenul OST.

Șomajul în SUA atinge niveluri record

Cu 3,3 milioane de persoane care au înregistrat cereri pentru șomaj săptămâna trecută, șomajul în SUA atinge niveluri record. Pandemia de COVID-19 a închis o mare parte din afacerile americane și demonstrează o parte din impactul crizei economice ce va urma.

Experții au avertizat despre o „criză catastrofală a șomajului” – cererile de șomaj depuse de persoane fizice au crescut de la 281,000 la 3,28 milioane.

Secretarul Trezoreriei SUA, Steve Mnuchin, a prezis că șomajul în SUA ar putea ajunge la 20%.

Președintele Federal Reserve Bank of St Louis, James Bullard, a declarat că se așteaptă ca șomajul să atingă 30% în al doilea trimestru.

Administrația Trump va implementa un pachet de stimulente economice de 2 miliarde de dolari. Acesta include atât plăți directe către cetățeni, cât și ajutoare pentru industriile care au fost afectat de pandemie. Din păcate, acestea nu vor avea un efect semnificativ asupra ratei somajului.

*Ne cerem scuze dar din motive tehnice nu avem versiunea audio.

CryptoZZ