Pentru că decembrie este luna cadourilor, Goana După Bitcoin, alături de colaboratori români din industria crypto, îți aduce 3 concursuri.

DMEX oferă 1 ETH cadou

Platforma descentralizată de margin trading, DMEX.app, organizează un concurs de trading cu premiul un ethereum. Ce trebuie sa faci pentru a participa?

In primul rand, trebuie sa îți creezi un cont pe platformă, folosind adresa ta de email și codul promoțional GDB.

Pentru ca zona de margin trading nu este foarte ușor de abordat, în special pentru începători, ești invitat să exersezi înainte de a tranzacționa criptomonede reale. Contul DMEX are 2 opțiuni: live și demo. In mod automat, pe demo, ți se aloca 100 de ETH de test pentru a exersa tranzacțiile, fără riscuri.

Concursul de luna asta se adresează celor care vor să învețe și să se distreze astfel. Creaza-ți cont și tranzacționează în optiunea demo, încercând să devii cat mai bun! Cel sau cea care va strânge cel mai mult ETH de test până pe data de 2 ianuarie 2020, va primi un ETH real în contul său, în opțiunea live.

Goana după stupul de Miere

Cel de-al doilea concurs la care te invităm se numeste goana dupa stupul de miere și se desfașoară în colaborare cu  TheHoneyHey.

Compania are ca scop salvarea și înmultirea albinelor și oferă oricui posibilitatea de a adopta un stup. Adopeterii primesc lunar miere de cea mai buna calitate.

Anul acesta Thehoneyhey oferă un stup cadou – in valoare de 200$, pe o perioada de un an, timp in care beneficiarul va primi 8kg de miere.

Ce trebuie sa faci? Să complezi acest formular și să te inscrii la newsletterul Thehoneyhey. Câștigatorul va fi extras prin tragere la sorți, pe data de 2 ianuarie 2020.

Acces formular

Elrond oferă 85 000 de token-uri ERD

Cel de-al treilea concurs vine din partea unuia dintre cele mai cunoscute proiecte cripto românești în plan internațional: Elrond.

Acesta este un blockchain public care permite executarea de contracte inteligente, cu aplicabilitate în emiterea, stocarea și transferul activelor digitale.

Token-ul ERD este tranzactionat pe Binance și integrat în ecosystemul blockchain Samsung, disponibil deja în țări precum Korea, SUA și Germania, și va fi disponibil în Romania la jumatatea anului viitor.

Arhitectura Elrond poate fi testată acum în Battle of Nodes, testnet unde validatorii sunt plătiți pentru contribuțiile lor.

Concursul nostru are ca premiu 85 000 ERD, iar pentru a participa trebuie să fii abonat la canalul nostru de Youtube și ne spui ce părere ai despre proiect într-un comentariu la acest filmuleț. Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți pe data de 2 ianuarie 2010.

Îți dorim mult succes și fie ca 2020 să înceapă cu premii crypto pentru tine!