În data de 11 septembrie, compania internațională Smile-Expo va organiza cea de-a doua ediție a Blockchain & Bitcoin Conference Stockholm. În cadrul conferinței, experții se vor întâlni în capitala Suediei pentru a vorbi despre utilizarea tehnologiilor descentralizate în diferite sectoare.

Ce îi așteaptă pe vizitatori?

Conferința va aduce 16 speakeri cunoscuți în întreaga lume. Zona de demonstrații va include 20 de companii și start-up-uri în cadrul acestei ediții. Ei vor împărtăși ideile lor inovatoare și vor introduce cele mai recente produse pentru mediul criptologic.

La eveniment, oaspeții vor avea ocazia să viziteze 2 discuții în cadrul grupurilor, unde participanții vor face clarificări cu privire la “Blockchain în sectorul energetic” și “Era noii tehnologii: Blockchain în diverse sfere”.

Ce alte subiecte vor fi în centrul atenției?

Experții invitați vor elabora pe tema mai multor subiecte referitoare la DLT, în special acordând atenție potențialului său pentru diferite cazuri de utilizare.

Principalele subiecte:

  • analiza DLT în ceea ce privește implementarea în diferite sfere;
  • cazuri reale de reglementări privind activele digitale în lume;
  • DLT pentru antreprenoriat;
  • pregătirea și lansarea ICO.

Ce este diferit la această conferință?

Acest eveniment nu se va concentra numai pe utilizările DLT populare, ci și pe aplicațiile sale inovatoare la nivel global. Specialiștii vor face schimb de opinii cu privire la blockchain în industria energetică, schimbările climatice și încălzirea globală.

Experții vor aborda subiecte precum invazia Blockchain în industria imobiliară, DLT în sectorul asistenței medicale și noi oportunități de transport și logistică oferite de descentralizare.

În afară de aceasta, vorbitorii vor acorda atenție și integrării Blockchain în sfera jurnalismului și afacerilor funciare.

Organizatorul evenimentului este Smile-Expo, o compania care a organizat o serie de conferințe Blockchain & Bitcoin în întreaga lume.

Nu ratați șansa de a participa la o conferință blockchain majoră pentru a obține informații noi despre utilizarea DLT în diferite industrii.