Sinteza cripto 20 Septembrie – Taxele de tranzacții ETH cresc odată cu prețul criptomonedei – BiboxEurope lansează program de recomandări cu bonusuri de 80%

Taxele de tranzacții ETH cresc odată cu prețul criptomonedei

Rețeaua Ethereum (ETH) continuă să funcționeze la capacitate maximă, iar pe pe baza regulilor sale de concurență liberă, taxele de tranzacții ETH cresc în fiecare zi. În prezent, comisioanele pentru tranzacții rapide s-au ridicat până la 0,13$ și chiar pentru tranzacțiile obișnuite au ajuns la 0,09$.

Congestia este văzută ca o dezvoltare pozitivă pentru Ethereum, deoarece dă valoare rețelei și crește valoarea ETH ca token utility.

Criptomoneda este printre cele cu cea mai bună performanță săptămâna aceasta, cu o creștere de mai mult de 20%. Prețul ETH a depășit temporar valoarea de 220$, iar perspectivele pe termen scurt sunt pozitive.

Coinbase extinde lista de tokenuri evaluate pentru listare

Pe 19 septembrie, exchange-ul Coinbase a anunțat că evaluează posibilitatea de listare a 17 noi tokenuri: Avalanche, Celo, Chia, Coda, Dfinity, Filecoin, Handshake, Kadena, Mobilecoin, NEAR, Nervos, Oasis, Orchid, Polkadot, Solana, Spacemesh, and Telegram.

Unele dintre acestea nu au fost încă lansate, precum Telegram, a cărui distribuție este planificată peste două luni.

Coinbase a subliniat faptul că listarea noilor tokenuri nu va avea loc în același timp, deoarece depinde de cerințele legale din jurisdicțiile diferite în care activează exchange-ul.

Pe 17 septemrbie, DASH a fost ultima criptomonedă listată pe Coinbase Pro, dar nu este disponibilă pentru traderii din New York și Marea Britanie. După listare, prețul DASH a depășit temporar 104$, iar în prezent se tranzacționează în jurul valorii de 97.5$.

BiboxEurope lansează program de recomandări cu bonusuri de 80%

Platforma exchange elvețiană fiat-to-crypto BiboxEurope a anunțat un nou set de beneficii pentru utilizatorii săi, sub forma unui program de recomandări. Participanții pot obține bonusuri de 80% din comisioanele de tranzacții realizate de cei pe care îi recomandă. Programul va fi activ în perioada 18 septembrie – 31 octombrie 2019.

BiboxEurope s-a lansat în urmă cu aproximativ doua luni și a oferit avantaje precum depunerea gratuită în cont, precum și comisioanele foarte scăzute. Utilizatorii pot profita de asemenea de funcția Insta-Buy de achiziție a criptomonedelor cu carduri de credit la tarife avantajoase. Funcția Insta-Buy a avut atât de mare succes, încât compania a fost nevoită să o suspende timp de o săptămână pentru a-și îmbunătăți infrastructura încât platforma să poată face față solicitărilor.

Patrick Byrne vinde acțiunile Overstock pentru a cumpăra criptomonede, aur și argint

Fostul CEO al Overstock, Patrick Byrne, a vândut acțiunile deținute în companie pentru a investi în criptomonede, aur și argint. El a fondat Overstock în urmă cu 20 de ani și în ultimii ani a devenit un susținător vocal al criptomonedelor.

Overstock a fost una dintre primele companii care a acceptat plăți în criptomonede și a lansat platforma de tranzacționare a tokenurilor security tZERO. În perioada în care a fost CEO, Byrne a achiziționat și compania din spatele tokenului Ravencoin.

El a demisionat subit în luna august după ce a fost implicat în scandalul cu privire la interferența rusă în alegerile prezidențiale din SUA. Byrne a anunțat că dorește să se reorienteze în ce privește investițiile, deoarece bancherii Wall Street au încercat să saboteze planurile sale de implicare pe piața cripto.

Profiturile obținute din vânzarea acțiunilor Overstock, în valoare de 90 de milioane de dolari, vor fi investite în aur, argint și ”două tipuri de criptomonede”, conform anunțului postat pe blogul său DeepCapture.com.

 

Ike

Vezi comentarii

Postari recente

Celo Foundation vrea să contruiască un sistem financiar ce rivalizează Libra

La mijlocul acestei luni, Fundația Celo a anunțat Alianța pentru prosperitate (A4P), care poate fi… Citeste mai mult

9 ore

MakerDAO vinde 21.000 de tokenuri MKR și strânge 5.3 milioane DAI

Protocolul MakerDAO a derulat 106 licitații pentru a vinde 20.980 tokenuri de guvernanță MKR. În… Citeste mai mult

10 ore

PayPal pare să reevalueze poziția sa cu privire la blockchain

Compania PayPal a publicat un anunț de angajare pentru un director de strategie anti-spălare de… Citeste mai mult

11 ore

Coinbase spune că investitorii retail au fost cei ce au profitat de flash crash

Exchange-ul cripto Coinbase relevă că investitorii retail au cumpărat cel mai mult bitcoin în timpul… Citeste mai mult

11 ore

Cu ce poate ajuta tehnologia blockchain?

Tehnologia Blockchain a devenit unul dintre cele mai populare cuvinte când vine vorba despre noile… Citeste mai mult

12 ore