Sinteza cripto 20 Septembrie – Taxele de tranzacții ETH cresc odată cu prețul criptomonedei – BiboxEurope lansează program de recomandări cu bonusuri de 80%

Taxele de tranzacții ETH cresc odată cu prețul criptomonedei

Rețeaua Ethereum (ETH) continuă să funcționeze la capacitate maximă, iar pe pe baza regulilor sale de concurență liberă, taxele de tranzacții ETH cresc în fiecare zi. În prezent, comisioanele pentru tranzacții rapide s-au ridicat până la 0,13$ și chiar pentru tranzacțiile obișnuite au ajuns la 0,09$.

Congestia este văzută ca o dezvoltare pozitivă pentru Ethereum, deoarece dă valoare rețelei și crește valoarea ETH ca token utility.

Criptomoneda este printre cele cu cea mai bună performanță săptămâna aceasta, cu o creștere de mai mult de 20%. Prețul ETH a depășit temporar valoarea de 220$, iar perspectivele pe termen scurt sunt pozitive.

Coinbase extinde lista de tokenuri evaluate pentru listare

Pe 19 septembrie, exchange-ul Coinbase a anunțat că evaluează posibilitatea de listare a 17 noi tokenuri: Avalanche, Celo, Chia, Coda, Dfinity, Filecoin, Handshake, Kadena, Mobilecoin, NEAR, Nervos, Oasis, Orchid, Polkadot, Solana, Spacemesh, and Telegram.

Unele dintre acestea nu au fost încă lansate, precum Telegram, a cărui distribuție este planificată peste două luni.

Coinbase a subliniat faptul că listarea noilor tokenuri nu va avea loc în același timp, deoarece depinde de cerințele legale din jurisdicțiile diferite în care activează exchange-ul.

Pe 17 septemrbie, DASH a fost ultima criptomonedă listată pe Coinbase Pro, dar nu este disponibilă pentru traderii din New York și Marea Britanie. După listare, prețul DASH a depășit temporar 104$, iar în prezent se tranzacționează în jurul valorii de 97.5$.

BiboxEurope lansează program de recomandări cu bonusuri de 80%

Platforma exchange elvețiană fiat-to-crypto BiboxEurope a anunțat un nou set de beneficii pentru utilizatorii săi, sub forma unui program de recomandări. Participanții pot obține bonusuri de 80% din comisioanele de tranzacții realizate de cei pe care îi recomandă. Programul va fi activ în perioada 18 septembrie – 31 octombrie 2019.

BiboxEurope s-a lansat în urmă cu aproximativ doua luni și a oferit avantaje precum depunerea gratuită în cont, precum și comisioanele foarte scăzute. Utilizatorii pot profita de asemenea de funcția Insta-Buy de achiziție a criptomonedelor cu carduri de credit la tarife avantajoase. Funcția Insta-Buy a avut atât de mare succes, încât compania a fost nevoită să o suspende timp de o săptămână pentru a-și îmbunătăți infrastructura încât platforma să poată face față solicitărilor.

Patrick Byrne vinde acțiunile Overstock pentru a cumpăra criptomonede, aur și argint

Fostul CEO al Overstock, Patrick Byrne, a vândut acțiunile deținute în companie pentru a investi în criptomonede, aur și argint. El a fondat Overstock în urmă cu 20 de ani și în ultimii ani a devenit un susținător vocal al criptomonedelor.

Overstock a fost una dintre primele companii care a acceptat plăți în criptomonede și a lansat platforma de tranzacționare a tokenurilor security tZERO. În perioada în care a fost CEO, Byrne a achiziționat și compania din spatele tokenului Ravencoin.

El a demisionat subit în luna august după ce a fost implicat în scandalul cu privire la interferența rusă în alegerile prezidențiale din SUA. Byrne a anunțat că dorește să se reorienteze în ce privește investițiile, deoarece bancherii Wall Street au încercat să saboteze planurile sale de implicare pe piața cripto.

Profiturile obținute din vânzarea acțiunilor Overstock, în valoare de 90 de milioane de dolari, vor fi investite în aur, argint și ”două tipuri de criptomonede”, conform anunțului postat pe blogul său DeepCapture.com.

 

Ike

Vezi comentarii

Postari recente

Chainlink investește mai mult decât Ethereum pentru dezvoltarea rețelei

Un raport publicat de Flipside Crypto arată că Chainlink investește mai mult decât Ethereum în… Citeste mai mult

o zi

Organizatie autonoma descentralizata – proiectul Aragon

Unul dintre motivele care au alimentat dezvoltarea explozivă a criptomonedelor și a tehnologiei blockchain este… Citeste mai mult

2 zile

Orase inteligente si Blockchain

In perioada 22 – 26 iunie, a avut loc Smart Cities Days 2020. Un eveniment… Citeste mai mult

5 zile

Este Bitcoin Vault o schema Ponzi sau nu?

Acum cateva luni cineva mi-a atras atentia asupra unui proiect crypto numit Bitcoin Vault. BTCV… Citeste mai mult

2 săptămâni

Va depăși prețul criptomonedei Ethereum maximul istoric de 1400$ in umatorul interval de timp?

Prețul criptomonedei Ethereum a avut o evoluție cel puțin interesantă și destul de similară cu… Citeste mai mult

2 săptămâni

Trump catre Secretarul Trezoreriei „Go After Bitcoin”

Cartea fostului Consilier pe Securiatate Nationala John Bolton, „Camera unde s-a întâmplat”, dezvaluie detalii picante… Citeste mai mult

2 săptămâni