Digital Asset, compania din spatele contractului inteligent DAML, a obținut investiții de la Salesforce Ventures și Samsung Venture Investment Corp.

În decembrie 2019, Digital Asset a strâns 35 de milioane de dolari în finanțarea Seriei C de la Australian Securities Exchange (ASX), Jefferson River Capital, printre altele, aducând fondurile totale ale companiei la 150 de milioane de dolari.

Potrivit unui comunicat de presă, Salesforce Ventures și Samsung Venture Investment Corp s-au alăturat recent rundei de finanțare. Noile investiții vor fi utilizate pentru a sprijini adoptarea DAML în sectoarele de industrie De asemenea, se urmărește extinderea produsele partenere activate de DAML și finanțarea de noi produse care îmbunătățesc experiența dezvoltatorilor.

Foloseste un browser cu recompense – Foloseste BRAVE!

Digital Asset a transformat limbajul de contract inteligent în open source în urmă cu zece luni. Un aspect esențial este compatibilitatea DAML cu mai multe blockhain-uri și registre distribuite, precum și cu baze de date convenționale.

Tehnologia Digital Asset

Tehnologia Digital Asset constituie baza noului sistem de decontare CHESS al Bursei australiane de valori (ASX). De asemenea, două alte proiecte de colaborare integrează DAML cu produsele Amazon AWS și blockchain-ul VMWare.

Pe fondul proaspătului flux de capital, compania face și o nouă completare echipei sale de conducere. Fostul vicepreședinte al companiei Microsoft, Susan Hauster, va deveni membru al consiliului său de administrație. Cu aproape trei decenii de experiență de muncă la Microsoft, Hauster va ajuta tehnologia Digital Asset să analizeze nevoile clienților și să dezvolte strategii de piață.

„Vom vedea că adoptarea contractelor inteligente – și limbaje precum DAML – vor decola în viitorul apropiat”,

a spus Hauster în comunicatul de presă.

“Aștept cu nerăbdare să-mi ofer expertiza și să ajut Digital Asset să-și extindă activitățile de piață și să transforme întregi industrii cu DAML, oferind inovație fără a compromite încrederea.”

CryptoZZ