Tranzacționarea de criptomonede poate fi folosită pentru obținerea de venituri suplimentare. Principalul avantaj pe care această piață îl oferă este volatilitatea – prețurile fluctuează rapid. Asta înseamnă că traderii au nevoie de ajutor suplimentar pentru a-și gestiona portofoliile.

Un instrument extrem de util în acest sens sunt așa numiții trading bots – sisteme automatizate ce pot fi setate pentru a realiza tranzacții în numele traderului.

Trading bots si utilitatea lor

Utilizarea trading bots înseamnă că investitorii pot plasa tranzacții de mare viteză, șapte zile pe săptămână. Mai mult, boții de tranzacționare sunt capabili să gestioneze mai multe comenzi decât oamenii, mai rapid și fără emoții. Acest lucru permite crearea de strategii de tranzacționare în avans.

În plus, boții pot analiza cantități vaste de date de piață, cum ar fi comenzile, prețul, ora zilei și volumele tranzacțiilor pentru a lua decizii optime de tranzacționare. Bursele de valori tradiționale au folosit aceste sisteme pentru a maximiza profiturile, ceea ce face ca tranzacționarea automatizată a criptomonedelor să fie un pas logic.

Platforma TradeSanta

O platformă automată de tranzacționare a criptomonedelor care și-a creat rapid o reputație este TradeSanta. Acesta este un software de tranzacționare inteligent care poate automatiza tranzacționarea criptomonedelor pentru investitori pentru a profita de fluctuațiile pieței. Funcționalitate este încărcată într-o interfață ușor de utilizat, ce poate fi integrată cu numeroase exchange-uri cunoscute.

Software-ul de tranzacționare pre-programat are în prezent suport pentru Binance, Bitfinex, Bittrex și HitBTC. În curând, va integra și BitMEX, OKEx și Huobi.

TradeSanta este echipat cu funcționalitate de autentificare cu doi factori și se bazează pe cheile API, care acționează pentru a restricționa măsura în care roboții pot utiliza fondurile.

În prezent, TradeSanta are peste 4000 de trading bots activi ce au realizat aproximativ 350.000 de tranzacții. Popularitatea sa se datorează în mare parte faptului că este gratuită.

ACEST ESTE UN ARTICOL SPONSORIZAT. INFORMAȚIILE APĂRUTE PE SITE NU REPREZINTĂ SFATURI FINANCIARE. PENTRU ORICE DECIZIE FINANCIARĂ IMPORTANTĂ, CONSULTAȚI PROFESIONIȘTI AUTORIZAȚI. MAI MULTE INFO LE GASITI IN TERMENI SI CONDITII