În Las Vegas a fost deschis un club de noapte pentru adulți în care se poate plati cu bitcoin. Dansatoarele sunt tatuate temporar cu coduri QR care permit scanarea pentru a fi platite în criptomonedă, justificarea proprietarului fiind că astfel clienții pot păstra confidențialitatea vizitelor.

La începutul lunii februarie, în Washington DC, patru apartamente de lux au fost scoase la vânzare cu opțiunea de a fi plătite total sau parțial cu bitcoin. Prețurile variază între 50 BTC (echivalentul a 569.000 dolari) pentru apartmentul cu un dormitor, 60 BTC (echivalentul a 677.000 dolari) pentru cel cu două dormitoare sau 84 BTC (echivalentul a 949.000 dolari) pentru un penthouse situat la ultimul eraj, cu o terasă privată și două dormitoare.


Compania imobiliară Venditti, care gestionează vânzarea, a declarat că este prima ofertă de acest tip din Washington, iar justificarea oferită este că doresc să atragă tineri ce sunt interesați în tehnologiile avansate.

Cumpărătorii interesați au posibilitatea să achite apartamentele în totalitate cu bitcoin sau pot folosi criptomonedele deținute ca avans, completate de metode de finanțare clasice.

În mod similar, în ianuarie, o companie imobiliară din Philadephia a scos la vânzare patru apartamente în districtul istoric Manayunk ce pot fi achiziționate cu bitcoin. Agentul imobiliar Susanna Kinkel a afirmat că oferta a fost lansată pentru a atrage antreprenorii, deoarece aceștia reprezintă o categorie de cumpărători ce se orientează spre apartamente în această zonă.

Agențiile imobiliare din Washington și Philadephia au declarat că plățile cu criptomonede sunt extrem de avantajoase pentru proprietăți, deoarece comisioanele sunt mult mai reduse față de valuta clasică, iar contractele de vânzare-cumpărare sunt adaptate pentru a lua în considerare fluctuațiile de preț ce pot avea loc pe parcursul tranzacțiilor.