Utilizatorii Coinbase Wallet își pot face back-up la cheile private pe Google Drive sau iCloud

Utilizatorii portofelului Coinbase Wallet își pot stoca cheile private pe Google Drive sau iCloud, potrivit unui anunț oficial din 12 februarie.

Coinbase afirmă că acestă măsură de back-up oferă protecție împotriva cheilor pierdute și ajută la evitarea pierderii fondurilor.

Nici Coinbase, nici serviciile cloud nu vor avea acces la fondurile utilizatorilor, deoarece cheia de recuperare este deblocată de o parolă cunoscută numai de utilizator. Back-up-ul este criptat cu criptare AES-256-GCM, accesibilă numai prin aplicația mobilă Coinbase  Wallet.

Ethereum urcă pe locul doi în top market cap

În ultimele 24 de ore, Ethereum a depășit Ripple (XRP) în top market cap, cu o valoare de aproape 13 miliarde de dolari. În prezent, criptomoneda se tranzacționează cu aproximativ 122.5$.

Între timp, valoarea Bitcoin se menține peste pragul de 3600$, iar volumul zilnic de tranzacții a crescut ușor la 6.5 miliarde de dolari.

Miliardarul cripto Zhao Dong apreciază că prețurile cripto vor crește în 2020

Miliardarul chinez Zhao Dong este de părere că ”iarna cripto” se va încheia doar în 2020. El apreciază că BTC va atrage din nou atenția numai atunci când valoarea sa va ajunge la “multe zeci de mii de dolari” din nou.

Zhao Dong deține o participație substanțială în platforma Bitfinex și se apreciază că majoritatea averii sale provine din investițiile în criptomonede.

În opinia sa, anul 2019 va fi un an cu prețuri scăzute pentru cripto, în care multe companii vor dispărea. Cu toate acestea, este o perioadă excelentă pentru cei ce doresc să se pregătească din timp pentru perioada de creștere, deoarece pot achiziționa Bitcoin la prețuri reduse.

BitTorrent, implicat în 3300 de procese

Potrivit The National Law Review și TorrentFreak, mai mult de 3.300 de procese au fost înregistrate împotriva utilizatorilor BitTorrent pentru încălcarea drepturilor de autor.

“Datele colectate de TorrentFreak din înregistrările instanțelor din întreaga țară arată că în ultimele șase luni au fost depuse mai mult de 3.300 de procese separate împotriva utilizatorilor BitTorrent.”

Recent, TRON a achiziționat BitTorrent într-o tranzacție de nouă cifre (estimată la 126 milioane dolari) și a lansat BitTorrent Token (BTT) pe Binance LaunchPad.

Avocații TRON susțin că nici compania, nici platforma de torrente nu este direct afectată de aceste procese. Acuzațiile sunt aduse împotriva utilizatorilor, nu a companiei, dar există riscul ca numărul acestora să scadă.

Dacă utilizatorii sunt expuși riscului de a fi dat în judecată atunci când descarcă conținut pe BitTorrent, mai ales într-o regiune precum SUA, în care legile privind drepturile de autor sunt strict impuse, protocolul ar putea deveni mai puțin popular.

Popularitatea platformelor de streaming precum Netflix și Spotify au generat scăderea cererii pentru torrente.