Un film despre viața lui John McAfee va fi produs anul viitor. Acesta este bazat pe articolul “John McAfee’s Last Stand”, publicat de jurnalistul Joshua Davis de la revista Wired.

Proiectul este în lucru de câteva luni, iar filmările vor începe anul viitor. McAfee a anunțat pe Twitter că rolul său va fi jucat de Michael Keaton. Cunoscutul actor Zach Efron îl va juca pe investigatorul Ari Furman de la revista Wired.

Inițial, rolul investigatorului era planificat să fie jucat de Seth Rogen, dar aparent casa de producție a decis să îl înlocuiască cu Zach Efron.

Viața lui John McAfee

Producătorul filmului este Charlie Gogolak, în timp ce companiile de producție din spatele proiectului sunt Condé Nast Entertainment, Zaftig Films, MadRiver Pictures și Epic Entertainment. Regizorii vor fi Glenn Ficarra și John Requa.

Autorii scenariului sunt Scott Alexander și Larry Karaszewski, iar filmul se concentrează pe anchetatorul lui Wired, Ari Furman, interpretat de Zac Efron. Acesta acceptă misiunea de a-l intervieva pe McAfee, dar ajunge să fie implicat în investigația unei crime. Odată ce Furman ajunge în Belize, un vecin al lui McAfee este asasinat.

Efron a jucat recent rolul lui Ted Bundy în filmul „Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile” pentru Netflix.

John McAfee nu este implicat în mod direct în producția filmului, deoarece se află în prezent în exil.

Având în vedere mesajele publicate pe Twitter, însă, avocatul pro-cripto nu este străin de proiectul filmului.