Sinteza cripto 30 iulie – Viber planifică să promoveze tokenul Rakuten la nivel global – Bitflyer lansează o platformă exchange pentru Europa

Viber planifică să promoveze tokenul Rakuten la nivel global

Potrivit CEO-ului Viber, compania va lucra la promovarea criptomonedei Rakuten, dezvoltată de compania mamă a aplicației de mesagerie. Viber a fost achiziționată de compania japoneză Rakuten în 2014 și are în prezent un miliard de utilizatori în toată lumea.

Anul trecut, CEO-ul Viber a susținut că tokenul Rakuten va fi lansat în Rusia în 2019. Criptomoneda ar fi trebuit să fie disponibilă în portofelul încorporat în aplicație, iar utilizatorii ar avea posibilitatea de a o converti în ruble, dolari sau euro.

„Rakuten și-a anunțat planurile de a lansa criptomoneda în Japonia și o vom extinde ulterior folosirea sa la nivel global. Există câteva aspecte juridice pe care trebuie să le luăm în considerare, deoarece diferite țări au reglementări diferite. Acum este disponibilă doar în Japonia, dar suntem gata să o introducem și în alte țări ”,

a menționat directorul executiv al Viber.

Facebook susține că este posibil să nu poată lansa Libra

Facebook și-a exprimat pesimismul în legătură criptomoneda Libra, declarând că este posibil să nu o poată lansa. În raportul trimestrial publicat luni, Facebook a afirmat că nu poate garanta că Libra va fi lansată conform planului în 2020.

”Acceptarea de către piață a unei astfel de monede este supusă unei incertitudini semnificative. Ca atare, nu putem oferi asigurări că Libra sau produsele și serviciile noastre asociate vor fi lansate în timp util sau chiar că ar putea fi lansate. Nu avem experiență prealabilă semnificativă cu monedele digitale sau tehnologia blockchain, care poate afecta negativ capacitatea noastră de a dezvolta și comercializa cu succes aceste produse și servicii.”

Galaxy S10 integrează portofelul cripto PundiX

Producătorii de smartphone-uri blockchain, Samsung și Pundi X, au anunțat o colaborare în domeniul criptomonedelor. Portofelul PundiX a fost integrat cu portofelul blockchain de la Samsung, astfel încât Xwallet este disponibil în telefonul Galaxy S10.

Utilizatorii S10 care adaugă XWallet în portofelul Samsung Blockchain vor putea muta criptomonedele între cele două aplicații. Pundi X sugerează că utilizatorii pot folosi portofelul Samsung pentru a stoca criptomonedele în siguranță, „ca un cont de economii” și să le mute în „contul de cheltuieli” XWallet pentru a fi utilizate în plăți.

XWallet este, de asemenea, conectat cu XPASS, cardul de debit crypto NFC lansat de Pundi X.

Bitflyer lansează o platformă exchange pentru Europa

Compania bitFlyer, cu sediul în Japonia, a anunțat serviciu de cumpărare și vânzare Bitcoin pentru utilizatorii săi europeni. Noua platformă de tranzacționare numită BitFlyer Buy / Sell este de așteptat să fie mai rapidă decât exchange-urile tradiționale și are o limită de 20 BTC. Bitflyer nu va percepe comisioane, ci va oferi prețuri diferite pentru vânzare și cumpărare.

Conform legislației europene, utilizatorii noii platofmre vor trebui să treacă printr-un proces de verificare KYC/AML.

Ike

Postari recente

Cărți despre Bitcoin – pentru copii, incepatori si avansati!

Bitcoin a devenit un subiect atât de discutat, încât au fost publicate cărți inclusiv pentru… Citeste mai mult

3 zile

JPMorgan oferă expunere la Bitcoin

Business Insider raportează că JPMorgan devine prima bancă majoră din SUA care va oferi clienților… Citeste mai mult

3 zile

Cathie Wood, Elon Musk și Jack Dorsey discută despre beneficiile Bitcoin

În cadrul podcastului ”The ₿ Word”, trei personalități populare în comunitatea cripto au explicat ce… Citeste mai mult

4 zile

Lansarea unei criptomonede – un instrument de marketing pentru un produs sau serviciu!

Pentru cei care decid să profite la maxim de oportunitățile oferite de tehnologia blockchain, lansarea… Citeste mai mult

5 zile

Sa construiesti este foarte profitabil, iar aplicația descentralizată este noul trend!

Unul dintre cei mai folosiți termeni din ecosistemul crypto este Dapps – acestea sunt aplicații… Citeste mai mult

6 zile

Shaorma cu de toate! Piata crypto in prima jumatate a anului 2021

Prima parte a anului 2021 a fost un rollercoaster de activitate pe piața cripto, marcat… Citeste mai mult

7 zile