Sinteza cripto 30 iulie – Viber planifică să promoveze tokenul Rakuten la nivel global – Bitflyer lansează o platformă exchange pentru Europa

Viber planifică să promoveze tokenul Rakuten la nivel global

Potrivit CEO-ului Viber, compania va lucra la promovarea criptomonedei Rakuten, dezvoltată de compania mamă a aplicației de mesagerie. Viber a fost achiziționată de compania japoneză Rakuten în 2014 și are în prezent un miliard de utilizatori în toată lumea.

Anul trecut, CEO-ul Viber a susținut că tokenul Rakuten va fi lansat în Rusia în 2019. Criptomoneda ar fi trebuit să fie disponibilă în portofelul încorporat în aplicație, iar utilizatorii ar avea posibilitatea de a o converti în ruble, dolari sau euro.

„Rakuten și-a anunțat planurile de a lansa criptomoneda în Japonia și o vom extinde ulterior folosirea sa la nivel global. Există câteva aspecte juridice pe care trebuie să le luăm în considerare, deoarece diferite țări au reglementări diferite. Acum este disponibilă doar în Japonia, dar suntem gata să o introducem și în alte țări ”,

a menționat directorul executiv al Viber.

Facebook susține că este posibil să nu poată lansa Libra

Facebook și-a exprimat pesimismul în legătură criptomoneda Libra, declarând că este posibil să nu o poată lansa. În raportul trimestrial publicat luni, Facebook a afirmat că nu poate garanta că Libra va fi lansată conform planului în 2020.

”Acceptarea de către piață a unei astfel de monede este supusă unei incertitudini semnificative. Ca atare, nu putem oferi asigurări că Libra sau produsele și serviciile noastre asociate vor fi lansate în timp util sau chiar că ar putea fi lansate. Nu avem experiență prealabilă semnificativă cu monedele digitale sau tehnologia blockchain, care poate afecta negativ capacitatea noastră de a dezvolta și comercializa cu succes aceste produse și servicii.”

Galaxy S10 integrează portofelul cripto PundiX

Producătorii de smartphone-uri blockchain, Samsung și Pundi X, au anunțat o colaborare în domeniul criptomonedelor. Portofelul PundiX a fost integrat cu portofelul blockchain de la Samsung, astfel încât Xwallet este disponibil în telefonul Galaxy S10.

Utilizatorii S10 care adaugă XWallet în portofelul Samsung Blockchain vor putea muta criptomonedele între cele două aplicații. Pundi X sugerează că utilizatorii pot folosi portofelul Samsung pentru a stoca criptomonedele în siguranță, „ca un cont de economii” și să le mute în „contul de cheltuieli” XWallet pentru a fi utilizate în plăți.

XWallet este, de asemenea, conectat cu XPASS, cardul de debit crypto NFC lansat de Pundi X.

Bitflyer lansează o platformă exchange pentru Europa

Compania bitFlyer, cu sediul în Japonia, a anunțat serviciu de cumpărare și vânzare Bitcoin pentru utilizatorii săi europeni. Noua platformă de tranzacționare numită BitFlyer Buy / Sell este de așteptat să fie mai rapidă decât exchange-urile tradiționale și are o limită de 20 BTC. Bitflyer nu va percepe comisioane, ci va oferi prețuri diferite pentru vânzare și cumpărare.

Conform legislației europene, utilizatorii noii platofmre vor trebui să treacă printr-un proces de verificare KYC/AML.

Ike

Postari recente

Chainlink investește mai mult decât Ethereum pentru dezvoltarea rețelei

Un raport publicat de Flipside Crypto arată că Chainlink investește mai mult decât Ethereum în… Citeste mai mult

2 zile

Organizatie autonoma descentralizata – proiectul Aragon

Unul dintre motivele care au alimentat dezvoltarea explozivă a criptomonedelor și a tehnologiei blockchain este… Citeste mai mult

2 zile

Orase inteligente si Blockchain

In perioada 22 – 26 iunie, a avut loc Smart Cities Days 2020. Un eveniment… Citeste mai mult

5 zile

Este Bitcoin Vault o schema Ponzi sau nu?

Acum cateva luni cineva mi-a atras atentia asupra unui proiect crypto numit Bitcoin Vault. BTCV… Citeste mai mult

2 săptămâni

Va depăși prețul criptomonedei Ethereum maximul istoric de 1400$ in umatorul interval de timp?

Prețul criptomonedei Ethereum a avut o evoluție cel puțin interesantă și destul de similară cu… Citeste mai mult

2 săptămâni

Trump catre Secretarul Trezoreriei „Go After Bitcoin”

Cartea fostului Consilier pe Securiatate Nationala John Bolton, „Camera unde s-a întâmplat”, dezvaluie detalii picante… Citeste mai mult

2 săptămâni