Care este viitorul bitcoinului? Într-o perioadă în care moneda digitală este cotată la cele mai mari preţuri, poate că este momentul oportun să ne punem această întrebare.

Între 30 iunie şi 1 iulie, la Arnhem, Olanda, va avea loc evenimentul numit “The Future of Bitcoin Conference 2017.” Arnhem este un oraş situat la distanţă de o oră de mers cu trenul din aeroportul din Amsterdam.

Conferinţa va oferi posibilitatea cercetătorilor şi dezvoltatorilor de a îşi face publice cunoştinţele, studiile şi implementările la care lucrează. Participanţii vor avea o perspectivă unică asupra viitorului bitcoinului.

Conferinţa despre viitorul bitcoinului

Anterior conferinţei, la data de 29 iulie va avea loc o recepţie organizată pentru participanţi. Speakerii vor derula prezentările pe parcursul zilei de vineri, 30 iunie şi sâmbătă, 1 iulie.

Organizatorii au pus la vânzare biletele pentru eveniment la preţul de 250$, plătiţi în bitcoin. Ambientul va fi unul lejer, iar în preţ vor fi incluse mesele, băuturile răcoritoare şi chiar un barbecue party la final.

Oraşul Arnhem, care este situat pe splaiul unui râu, va oferi participanţilor la conferinţă o imagine pitorească şi modernă, hoteluri de lux, toate acestea fiind şi aproape de gară.

Personalităţi importante la eveniment

Speakerii care vor participa sunt aleşi pe sprânceană. Jihan Wu, reprezentat al Bitmain va discuta despre “De ce bitcoinul are nevoie de îmbunătăţiri multiple.” Marek Kotewicz, din partea companiei Parity, va vorbi despre noul client de bitcoin dezvoltat în limbajul de programare Rust de către compania pe care o reprezintă.

Amaury Sechet, ex-inginer software la Facebook şi programator în limbajul D pentru proiectul SDC, va susţine o prezentare despre “Back to the Basics.” John Swingle, un avocat specializat pe dreptul brevetelor va vorbi publicului despre “Smart Contracts vs. Dumb Money.”

Dr. Peter Rizun, Tomas van der Wansem, Andrew Stone, profesorul în economie Dr. Dimitri Nicola, Dagur Valberg Johannsson, Juan Garavaglia, Piotr Narewski, Jameson Lopp şi Rob Mitchell sunt alte nume mari care vor fi prezente în faţa publicului la eveniment.

Arnhem, punct central pentru bitcoin

Arhnem este cea mai bună locaţie în care se putea organiza conferinţa. În localitate există peste o sută de comercianţi care acceptă plata cu bitcoin.

De fapt, Arnhemul se laudă că este oraşul cel mai prietenos cu bitcoinul. Utilizatorii criptomonedei beneficiază de discounturi şi diverse oferte, iar locaţiile care acceptă plăţi cu bitcoin sunt disponibile şi aici

Mai multe informaţii despre eveniment se pot afla aici

Sursa – Cointelegraph