GoanaDupăBitcoin a început școala! Din toamnă, Vasile Onița (Ike pentru cei care îl cunosc de pe alte canale decât GoanaDupăBItcoin) a dat startul seriei de seminarii bitcoin în care educă România pe tema monedei bitcoin.

Astăzi, de la ora 20.00, începem o nouă discuție pe tema portofelelor bitcoin, împreună cu Ike și cu Andrei Andone.

  • Îți arătăm direct pe video cum se crează portofelul
  • Vorbim despre SECURITATEA portofelului – cum îl protejezi, sub ce formă îl stochezi și cum îți setezi securitatea per total
  • Facem câteva tranzacții demonstrative ca să înveți să trimiți bitcoini sau să faci cumpărături online
  • Operăm câteva interacțiuni cu un exchange ca să vedeți cum se cumpără și cum se vinde moneda bitcoin
  • Discutăm pe larg despre cum ar trebui să îți alegeți portofelul bitcoin care se potrivește nevoilor tale și la ce funcționalități trebuie să fii atent
  • Te învățăm să urmărești bitcoinii de pe o adresă pe alta și să studiezi blockchainul de tranzacții
  • Studiem cazul trist – situațiile în care ți-ai pierdut bitcoinii ori ți-au fost furați…Cum se fură bitcoin, care mai sunt opțiunile tale, ce poți face și care sunt șansele să îi recuperezi.

Acest webinar GoanaDupăBitcoin este al treilea din serie, după ce s-a discutat introductiv despre ce este de fapt bitcoinul și cum poate să schimbe lumea și despre minare.

”Discuția despre portofelul bitcoin mi se pare, mie personal, cea mai importantă din serie. Mi-am propus mai multe lucruri, în primul rând vreau ca oamenii să poată să facă pasul pe care l-au făcut atunci când au apărut cardurile bancare, adică să adopte o nouă formulă de a-și păstra și administra banii. Dar dacă o fac, vreau să o facă SIGUR, să trateze portofelul electronic ca pe un portofel adevărat, să nu își riște securitatea pe Internet” a spus Ike despre planurile pentru noua sesiune din webinar.

Seminarul se va încheia cu o sesiune de întrebări și răspunsuri, la fel ca data trecută, în care vom încerca să lămurim pe toată lumea și să dăm sfaturi personalizate.

Cei interesați se pot înregistra aici https://www.anymeeting.com/WebConference/Default.aspx?code=297-534-707 în seara aceasta, de la ora 18.00. Nu trebuie decât să dați click pe link, să vă înregistrați cu un username și cu o parolă și să așteptați să înceapă cursurile.