Sinteza cripto 10 Octombrie – Wireline anunță un fork al Libra numit OpenLibra – Prețul Bitcoin se apropie de 8600$

Wireline anunță un fork al Libra numit OpenLibra

La conferința Devcon 5 ce are loc în Japonia săptămâna aceasta, Lucas Geiger, co-fondatorul Wireline, a anunțat proiectul ”OpenLibra”. Acesta ar urma să fie o versiune open source a blockchain-ului propus de Facebook, cu un token bazat pe criptomoneda stabilă Libra. Practic, aceasta ar fi versiunea permisionless a proiectului Facebook.

„Luăm mașina virtuală Move… și o plasăm deasupra Tendermint. Veți putea rula mașina cu limba Move și veți obține un duplicat permisionless al statusului din rețeaua originală”,

a explicat Geiger, Wireline.

El a pus de asemenea la dispoziția publicului un GitHub repository cu detaliile proiectului.

Prețul Bitcoin se apropie de 8600$

După două săptămâni de fluctuații în intervalul 8000-8200$, în ultimele 24 de ore prețul Bitcoin a depășit pragul de 8.500$ și se apropie de valoarea de 8.600$. Volumul de tranzacționare a înregistrat de asemenea o creștere ușoară, ceea ce arată că în sfârșit traderii au revenit pe piață.

Celelalate criptomonede au înregistrat de asemenea creșteri de preț între 5 și 10% ieri, iar cripto-entuziaștii speră că trendul ascendent va continua.

Deschide un cont pe BitMahavi

Zhao Dong, acționar al Bitfinex, consideră că piața cripto are potențialul de a atinge vârfuri semnificative pe parcursul restului anului 2019. El explică:

”Următoarele trei luni ar putea fi ultima oportunitate pentru a profita de prețurile scăzute. După aceea, piața cripto va intra în primăvară și apoi în vară”.

Valoarea totală a pieței a depășit 230 miliarde de dolari, iar dominanța Bitcoin a scăzut de la peste 70% la 66% în prezent.

Binance lansează opțiunea de tranzacții P2P în China

Exchange-ul Binance a lansat o funcție de tranzacționare peer-to-peer (P2P) pentru utilizatorii din China. Acesta va permite celor interesați să facă schimburi directe de BTC, ETH și USDT cu yuanul chinez.

Cum sa-ti faci cont pe Binance?

Pentru moment, accesul la opțiune se face doar din versiunea Android a aplicației, urmând ca în scurt timp să fie lansate și opțiuni pentru iOS și desktop.

Binance a lansat recent o serie de opțiuni noi, precum Binance Lending, tranzacționare de futures și staking. De asemenea, a adăugat suport pentru aplicația Koinal, care permite utilizatorilor să cumpere criptomonede direct cu cardurile de credit.

Bitmain anunță două noi modele Antminer

Co-fondatorul Bitmain, Jihan Wu, a anunțat lansarea a două noi ASIC-uri, S17 + și T17 + la Summit-ul mondial al mineritului digital (WDMS) din Frankfurt. Bitmain susține că noile ASIC oferă îmbunătățiri ale eficienței energetice și a ratei de hash:

„Antminer S17 + are o rată de hash de 73 TH / s și funcționează cu o eficiență energetică de 40 J / TH + 10%. T17 + oferă o rată de hash de 64 TH / s și o putere de 50 J / TH + 10%.“

În septembrie, Bitmain a anunțat o platformă pentru conectarea minerilor cripto cu proprietarii de ferme la nivel mondial. Harta Mondială a Mineritului Digital va fi lansată în timpul summit-ului de la Frankfurt. Aceasta oferă posibilitatea de conectare a proprietarilor de hardware minier cu fermele miniere care vor furniza resursele de energie disponibile pentru a le găzdui contra cost.

Ike

Vezi comentarii

Postari recente

Vulnerabilitate Ledger care ar putea duce la pierderea de Bitcoin

Un raport publicat de dezvoltatorul Mohammed Nokhbeh de la Liquality a descris o vulnerabilitate a… Citeste mai mult

11 ore

Atac de 51% asupra rețelei ETC, cu profit de 5 milioane de dolari

Conform unei analize realizate de firma Bitquery , în perioada 31 iulie-1 august a avut… Citeste mai mult

2 zile

Proiectul Cosmos – internetul blockchain-urilor

Proiectul Cosmos caută să rezolve problema comunicării între diferitele tipuri de blockchain-uri, pentru a genera… Citeste mai mult

2 zile

Membrii ai congresului SUA solicită IRS să sprijine sistemul de staking

Patru membrii ai congresului SUA au trimis o scrisoare IRS pentru a solicita autorității de… Citeste mai mult

2 zile

Recompensă de 400 milioane $ pentru identificarea hackerilor Bitfinex

După patru ani, exchange-ul Bitfinex a decis să solicite ajutor pentru a identifica hackerii și… Citeste mai mult

2 zile

Bitcoin va continua evoluția pozitivă urmat de Ethereum si ChainLink, este de parere analistul Josh Rager

Weekendul agitat pentru piața cripto a generat optimism pentru analistul Josh Rager. El este de… Citeste mai mult

3 zile