Sinteza cripto 16 August – Coinbase Custody achiziționeză Xapo

Coinbase Custody achiziționeză Xapo

Compania Coinbase Custody a confirmat achiziționarea serviciului de custodie pentru clienți instituționali Xapo. Conform anunțului oficial de pe blogul companiei, tranzacția în valoare de 55 milioane de dolari face ca în prezent, Coinbase să controleze peste 7 miliarde de dolari în criptomonede.

Conform unui raport Fortune, majoritatea celor mai mari clienți ai Xapo au fost de acord să transfere fondurile lor către Coinbase. Dacă toți clienții vor fi de acord cu transferul, Coinbase va avea în custodie 860.000 BTC în total, sau aproximativ 4% din oferta totală de Bitcoin. Conform anunțului, Coinbase Custody are acum peste 120 de clienți din 14 țări diferite.

Browserul Brave se pregătește să adauge suport pentru alte portofele cripto

Conform unui anunț pe Reddit, versiunea de test a browserului Brave a adăugat suport pentru alte portofele cripto.

Brave Nightly, versiunea de testare și dezvoltare a browserului Brave, permite acum integrarea altor portofele precum MetaMask. Toate tranzacțiile sunt însă supuse verificărilor KYC prin Uphold, care era până acum singurul portofel cripto acceptat.

Lipsa de opțiuni a stârnit nemulțumiri în rândul utilizatorilor, ceea ce de determinat dezvoltatorii brave să ia măsuri.

Recent, Brave Nightly a extins sistemul de Brave Rewards pentru reclame generale pentru utilizatorii din 21 de noi țări.

Opțiunile disponibile pe versiunea Brave Nightly sunt extinse de obicei la versiunea publică a browserului în câteva luni.

Binance speră să lanseze noua platformă pentru SUA în 2 luni

CEO-ul Binance, Changpeng Zhao, a declarată că se așteaptă ca exchange-ul să își reia operațiunile în Statele Unite în următoarele două luni.

Într-un interviu acordat portalului de știri online Cheddar publicat pe 15 august, Zhao a afirmat:

“Nu vreau să promit date fixe, dar se lucrează mult și se întâmplă o mulțime de lucruri, dar aș spune într-o lună sau două.”

În iunie, Binance a anunțat că își va restricționa temporar serviciile din Statele Unite pentru a reevalua climatul legislativ. Compania a deschis o nouă divizie dedicată operațiunilor americane, care a solicitat aprobare de funcționare de la FinCEN.

Zhao a avertizat însă că cetățenii din New York nu for putea folosit serviciile Binance.US, deoarece compania încă nu a obținut BitLicense în acest stat.

Coinone publică criteriile de listare a criptomonedelor

Exchange-ul sud-coreean Coinone a publicat lista de criterii pentru listarea de criptomonede pe platformă.

Conform anunțului de pe site, candidații la listare vor fi evaluați în baza a nouă criterii, care includ cerințe pentru „un model de afaceri solid”, cu o strategie pe termen mediu și lung și o viziune clară. De asemenea, trebuie să aibă un plan solid de distribuție a monedelor și o structură transparentă de guvernare. De asemenea, exchange-ul va judeca potențialul candidat pe baza planului de marketing și comunicările cu investitorii și pe baza targetului stabilit.

De asemenea, Coinone a anunțat și motivele care vor duce la delistarea de pe platformă. Printre acestea se numără manipularea pieței, lipsa de transparență și activitatea infracțională.

Coinone a fost fondat în 2014 și a avut un sprijin timpuriu din partea gigantului Kakao. În prezent este unul dintre cele mai mari trei exchange-uri cripto sud-coreene, cu un volum zilnic de aproape 90 de milioane de dolari.

Ike

Postari recente

CryptoBull: Bitcoin ar trebui să ajungă la 33.000$ până în iulie

Analistul CryptoBull este de părere că Bitcoin va ajunge la valoarea de 33.000 de dolari până în iulie. Argumentele sale… Citeste mai mult

5 ore

Dezvoltatorul Gavin Andresen se reoritentează spre proiecte Ethereum

Unul dintre cei mai vechi dezvoltatori ai Bitcoin, Gavin Andresen, pare să se reorienteze spre blockchain-ul Ethereum. El și-a reluat… Citeste mai mult

5 ore

Sinteza crypto 16 Ianuarie – Un nou scam cripto pe Youtube – Binance pune restricții pentru utilizatorii din Japonia

Gemini crează propria companie de asigurari Exchange-ul Gemini a anunțat că a creat o companie de asigurare pentru fondurile clienților.… Citeste mai mult

18 ore

O clădire din Zurich în valoare de 134 milioane de dolari a fost vândută pe blockchain

Compania imobiliară BrickMarket a tokenizat și a vândut pe blockchain o clădire situată în Zurich. Imobilul este localizat pe prestigioasa… Citeste mai mult

o zi

Congresul american: criptomonedele sunt folosite pentru finanțarea extremiștilor și a teroriștilor

Experții audiați de Comisia Financiară din Congresul american susțin că Bitcoin și alte criptomonede sunt folosite pentru a finanța extremiștii… Citeste mai mult

o zi

Piața cripto face o pauză în trendul ascendent

În cursul zilei de marți, piața cripto a înregistrat o creștere semnificativă, cu Bitcoin ajungând până la 8916$. Per ansamblu,… Citeste mai mult

o zi