Sinteza cripto 16 August – Coinbase Custody achiziționeză Xapo

Coinbase Custody achiziționeză Xapo

Compania Coinbase Custody a confirmat achiziționarea serviciului de custodie pentru clienți instituționali Xapo. Conform anunțului oficial de pe blogul companiei, tranzacția în valoare de 55 milioane de dolari face ca în prezent, Coinbase să controleze peste 7 miliarde de dolari în criptomonede.

Conform unui raport Fortune, majoritatea celor mai mari clienți ai Xapo au fost de acord să transfere fondurile lor către Coinbase. Dacă toți clienții vor fi de acord cu transferul, Coinbase va avea în custodie 860.000 BTC în total, sau aproximativ 4% din oferta totală de Bitcoin. Conform anunțului, Coinbase Custody are acum peste 120 de clienți din 14 țări diferite.

Browserul Brave se pregătește să adauge suport pentru alte portofele cripto

Conform unui anunț pe Reddit, versiunea de test a browserului Brave a adăugat suport pentru alte portofele cripto.

Brave Nightly, versiunea de testare și dezvoltare a browserului Brave, permite acum integrarea altor portofele precum MetaMask. Toate tranzacțiile sunt însă supuse verificărilor KYC prin Uphold, care era până acum singurul portofel cripto acceptat.

Lipsa de opțiuni a stârnit nemulțumiri în rândul utilizatorilor, ceea ce de determinat dezvoltatorii brave să ia măsuri.

Recent, Brave Nightly a extins sistemul de Brave Rewards pentru reclame generale pentru utilizatorii din 21 de noi țări.

Opțiunile disponibile pe versiunea Brave Nightly sunt extinse de obicei la versiunea publică a browserului în câteva luni.

Binance speră să lanseze noua platformă pentru SUA în 2 luni

CEO-ul Binance, Changpeng Zhao, a declarată că se așteaptă ca exchange-ul să își reia operațiunile în Statele Unite în următoarele două luni.

Într-un interviu acordat portalului de știri online Cheddar publicat pe 15 august, Zhao a afirmat:

“Nu vreau să promit date fixe, dar se lucrează mult și se întâmplă o mulțime de lucruri, dar aș spune într-o lună sau două.”

În iunie, Binance a anunțat că își va restricționa temporar serviciile din Statele Unite pentru a reevalua climatul legislativ. Compania a deschis o nouă divizie dedicată operațiunilor americane, care a solicitat aprobare de funcționare de la FinCEN.

Zhao a avertizat însă că cetățenii din New York nu for putea folosit serviciile Binance.US, deoarece compania încă nu a obținut BitLicense în acest stat.

Coinone publică criteriile de listare a criptomonedelor

Exchange-ul sud-coreean Coinone a publicat lista de criterii pentru listarea de criptomonede pe platformă.

Conform anunțului de pe site, candidații la listare vor fi evaluați în baza a nouă criterii, care includ cerințe pentru „un model de afaceri solid”, cu o strategie pe termen mediu și lung și o viziune clară. De asemenea, trebuie să aibă un plan solid de distribuție a monedelor și o structură transparentă de guvernare. De asemenea, exchange-ul va judeca potențialul candidat pe baza planului de marketing și comunicările cu investitorii și pe baza targetului stabilit.

De asemenea, Coinone a anunțat și motivele care vor duce la delistarea de pe platformă. Printre acestea se numără manipularea pieței, lipsa de transparență și activitatea infracțională.

Coinone a fost fondat în 2014 și a avut un sprijin timpuriu din partea gigantului Kakao. În prezent este unul dintre cele mai mari trei exchange-uri cripto sud-coreene, cu un volum zilnic de aproape 90 de milioane de dolari.

Ike

Postari recente

Pictorul Lincoln Townley vinde 19 lucrări pe 490 BTC

Presa britanică a confirmat că artistul londonez Lincoln Townley a vândut 19 dintre lucrările sale pentru 490 de Bitcoin unui… Citeste mai mult

2 zile

CEO-ul Ripple: Suntem cei mai interesați de succesul criptomonedei XRP

Într-un interviu acordat CNN, Brad Garlinghouse , CEO-ul Ripple, a discutat despre recentul scandal din comunitatea XRP. Mai exact, compania… Citeste mai mult

2 zile

Ethereum Classic implementează cu succes hard fork-ul Atlantis

Ethereum Classic a adoptat cu succes o actualizare software la nivel de sistem cunoscută sub numele Atlantis. Acesta are rolul… Citeste mai mult

2 zile

Sberbank cumpără conturi în valoare pe 15 milioane de dolari prin Hyperledger

Cea mai mare bancă din Rusia, banca Sberbank, a achiziționat conturi în valoare de aproximativ 15 milioane de dolari de… Citeste mai mult

2 zile

BitPay, acuzat că blochează fondurile donate pentru asociația Hong Kong Free Press

Editorul șef al Hong Kong Free Press (HKFP), Tom Grundy, a susținut că procesatorul de plăți BitPay refuză să transfere… Citeste mai mult

3 zile