Analiștii sunt de părere că XRP are prețul prea mare

O serie de analiști cripto sunt de părere că  XRP are prețul prea mare în prezent. Începând cu 2018, XRP a înregistrat o scădere constantă a prețului, de la 3,30$ până la 0.22$ în prezent. Chiar dacă Bitcoin și alte criptomonede au crescut, XRP a avut un trend descrescător.

Pe Twitter, o serie de analiști au exprimat opinii precum:

„Poate că sunt eu nebun, dar nu cred că XRP va depăși vreodată 1,00$, cu atât mai puțin 3,00$. Chiar și la 23 de centi, este mult prea scump”.

Peter Brandt, unul dintre cei mai respectați analiști, a susținut de asemenea că graficul pe termen lung al XRP este extrem de pesimist. El a declarat că există doar „spațiu alb” sub prețul său, cu puțin suport istoric sau lichiditate.

În ultimele 30 de zile, prețul XRP a fluctuat între 0.17$ și 0.23$.

Un nou upgrade important pentru rețeaua Lightning

Lightning Labs a lansat versiunea 0.10 a software-ul LND, una dintre cele mai populare iterații ale rețelei Bitcoin Lightning. Aceasta a îmbunătățit capacitatea maximă a canalelor, stabilește bazele pentru o mai bună rutare a plăților și îmbunătățesc infrastructura. Acest upgrade a ridicat capacitatea de stocare a rețelei Lightning de patru ori.

Ce este Lightning Network si cum functioneaza?

Actualizarea se concentrează pe îmbunătățiri ale eficienței de rutare, arhitectura bazei de date a canalelor și caracteristici care implică deschiderea și închiderea canalelor în rețea. În acest mod, plățile realizate prin rețeaua Lightning sunt mai eficiente, iar sistemul este mai fiabil.

În prezent, cantitatea de Bitcoin din rețea este de aproximativ 955 BTC, în timp ce numărul de canale depășește 6800.

Bitmain își revine din punct de vedere financiar

Producătorul chinez de hardware de minare Bitmain pare să aibă rezultate financiare bune anul acesta. O platformă de știri chineză a publicat un raport că firma a avut venituri de peste 300 de milioane de dolari în primele patru luni ale anului 2020. Bitmain a recuperat de asemenea cota de piață, a deschis patru noi ferme de minare și a crescut rata de hash la două dintre mining pool-urile pe care le gestionează.

Bitmain a confirmat, de asemenea, că își va recompensa angajații cu bonusuri individuale de până la 70.000 de yuani (aproximativ 9.900 USD) de 1 mai.

  • Citeste si: Compania de minare Bitcoin Argo Blockchain raportează creștere de venituri de 1000%

Analiștii sunt de părere că evoluția companiei va rămâne pozitivă, în ciuda dificultăților generate de pandemie. Apropierea halvingului Bitcoin va genera creșterea cererii de echipamente de minare precum Antminer S17. În plus, prețul BTC a crescut semnificativ în ultimele săptămâni, ceea ce a încurajat profitabilitatea.

Charlie Shrem: Lansarea Coinbase a însemnat sfârșitul BitInstant

Într-un interviu acordat Cointelegraph, Charlie Shrem, unul dintre pionierii industriei cripto, a vorbit despre primele zile ale Bitcoin. El a fost unul dintre co-fondatorii BitInstant, prima platformă care oferea achiziți rapide de Bitcoin în Statele Unite. Shrem a declarat că activitatea companiei a fost închisă în momentul în care nu au mai putut face față reglementărilor:

„BitInstant a ajuns să se închidă dintr-un motiv întemeiat, […] pur și simplu nu am putut ține pasul cu reglementările. Atunci când s-a lansat Coinbase ne-am dat seama că timpul nostru a trecut, deoarece Coinbase a fost susținut de mulți bani, de Silicon Valley – iar relația mea cu Silicon Valley nu a fost niciodată bună”,

a explicat Shrem.

CryptoZZ