Un proiect inedit a luat naștere în comunitatea cripto românescă și nu numai – benzi desenate despre criptomonede. Scris și produs de Armi Goldman, proiectul ”Give us adoption!” aduce o notă de umor într-un domeniu ce este luat din ce în ce mai serios de comunitatea financiară.

Povestea din spatele imaginii

Benzile desenate sunt publicate pe site-ul giveusadoption.com și primele două episoade au fost deja lansate. Cei familiarizați cu industria cripto vor putea să recunoască personaje populare precum Vitalik Buterin, Roger Ver sau chiar misteriosul Satoshi Nakamoto. Promitem însă vă veți fi surprinși de ipostazele în care aceste personaje se regăsesc – tot ce putem să vă recomandăm este să vizitați site-ul și să vă alăturați comunității în rezolvarea misterelor.

“Folosind umorul, făcând haz de necaz, poți cu ușurință spune lucrurilor pe nume. Este scris și episodul 8 din seria întâi și pot să spun că vă va surprinde fantastic datorită unor informații șocante aflate în timp ce am făcut cercetarea pentru comic book-ul despre Bitcoin, sfera crypto și nu numai. Numărul personajelor va crește considerabil și vor fi răsturnări de situații și dezvăluiri neașteptate”

a explicat autorul Armi Goldman.

giveusadoption

Give us adoption

Bezile deseneate sunt o formă de artă populară și o metodă de a face oamenii să râdă indiferent de cât de multe cunoștințe au despre criptomonede. Armi speră că poveștile sale îi vor încuraja pe începători să afle mai multe espre conceptul de criptomonede și despre personajele reale ce au un rol important în această industrie.

Unul dintre cele mai interesante efecte pe care le poate avea acest proiect este acela de a incuraja adopția sau măcar de a stârni curiozitatea celor care aud de cripto pentru prima dată.

Vă invităm să vizitați site-ul oficial Giveusadoption și să ne spuneți ce părere aveți despre proiect.