BTC/EUR
+1.75%
53569.00
ETH/EUR
+2.30%
2888.82
ZEC/EUR
+7.60%
23.50

Termeni si conditii

Utilizarea site-ului GoanaDupăBitcoin reprezintă acceptul dumneavoastră în ceea ce privește termenii și condițiile de mai jos.

Materialele disponibile pe site

Articolele și materialele video publicate pe GoanaDupăBitcoin au rol educativ, iar conținutul sponsorizat va fi întotdeauna semnalizat ca atare pe site-ul nostru. Publicația GoanaDupăBitcoin nu cere și nu acceptă remunerații pentru a scrie acest tip de articole informative și nu vinde decât spațiu publicitar semnalizat ca atare pe site. Această politică este menținută de la începutul site-ului și va rămâne aceeași pe toată perioada de funcționare a acestuia.

Materialele apărute sub semnătura editorilor GoanaDupăBitcoin pe site sunt proprietate intelectuală a (c) GoanaDupăBitcoin și înregistrate ca atare. Acestea pot fi folosite, reproduse parțial sau integral, specificând sursa informațiilor.

În cazul articolelor scrise și documentate de redactorii noștri, facem toate eforturile necesare pentru ca acestea să fie documentate corespunzător. Pe de altă parte, nu ne asumăm responsabilitatea față de materialele provenite de la terți (fie alte surse de știri fie persoane intervievate, ori alte surse de acest tip).

În ciuda naturii site-ului, informațiile apărute pe site nu reprezintă sfaturi financiare. Pentru orice decizie financiară importantă, consultați profesioniști autorizați.

Atenție! Orice predicție economică și analiză de preț este pur orientativă. Nici un analist nu vă poate garanta acuratețea perfectă a datelor furnizate. Pentru siguranța dumneavoastră, nu tranzacționați mai mult decât vă permiteți să pierdeți.

Orice resursă de știri venită din partea dumneavoastră va fi tratată responsabil și verificată. La cerere, sursa va fi tratată cu maximă discreție.


Politica de confidențialitate

Site-ul GoanaDupăBitcoin nu colectează date personale, în afara celor oferite voluntar de utilizatorii site-ului pentru înscrierea la Newsletter-ul periodic sau pentru înscrierea în cadrul unor concursuri ori tombole. Aceste adrese nu vor fi niciodată vândute către terți sau folosite în alte scopuri decât cele menționate.

Orice tip de înscriere în baza noastră de date poate fi anulată în orice moment. Dacă întâmpinați probleme la dezabonare, ne puteți scrie pe adresa redacției GoanaDupăbitcoin (contact@goanadupabitcoin.ro)

Date suplimentare sunt colectate automat de către site în scopul monitorizării traficului pe site. Acestea vor fi folosite doar în scopul monitorizării traficului pe site și analizelor statistice.


Concursuri

Concursurile și tombolele se vor organiza într-un cadru transparent și în funcție de un regulament prestabilit. Orice schimbare în regim de urgență a regulamentului va fi anunțată pe site-ul GoanaDupăBitcoin în timp util.


 Publicitate

Termenii pentru publicitate se stabilesc de comun acord cu clienții site-ului, în funcție de nevoile și interesele acestora. Prețul unui banner poate varia în funcție de perioada, durata, dimensiunea și amplasarea acestuia pe site.

Pentru protecția clienților, suma pentru publicitate se percepe doar pe perioada în care site-ul este funcțional și activ.

Plata se face în bitcoin. Se acceptă și plata în fiat.


ICO

ICO sau Initial Coin Offering (Oferta initiala a Criptomonedei) este procedeul prin care o noua cryptomoneda apare in piata. In ultimii ani Bitcoin-ul a inspirat numeroase criptomonede noi care ofera atat avantaje si inbunatatiri fata de prima critptomoneda cat si solutii originale pentru probleme sociale, tehnologice si economice. ICO-urile reprezinta o modalitate noua de a finanta proecte inedite si originale.

Care este procedura unui ICO

Fiecare ICO are regulile sale care pot fi vazute si evaluate pe site-ul proectului, insa in mare parte procedura este aceeasi:

Care sunt riscurile investitiei in ICO

Ca si orice investitie, achizitia de criptomonede prin  ICO implica diferite riscuri, inclusiv riscul de a pierde toti banii investiti. Inainte de a cumpara un ICO ai grija sa studiezi detaliat oferta organizatorilor, sa intelegi ce se propune, care sunt scopurile proectului si cine sunt oamneii care fac parte din echipa. Goana dupa Bitcoin nu isi asuma nici un fel de raspundere pentru performanta ICO-urilor listate.


DeFi – Finante descentralizate

Ecosistemul Defi (inclusiv partea de imprumuturi, Nft-uri, yield farming si proiectele aferente) poate reprezenta o oportunitate de investiție foarte buna. In acelasi timp, ea se adreseaza utilizatorilor bine documentati si care sunt dispusi sa isi asume riscuri mari. Asadar, inainte de a investi orice suma de bani, este important sa faceti un studiu foarte atent atat la domeniului crypto/defi, cat si a ceea ce inseamna o investitie cu risc ricat si ce asteptari sa aveti pe termen scurt, mediu si lung.

GDB nu actioneaza in nici un fel ca si consilier financiar, nici ca promotor al ecosistemului DeFi. La noi vei gasi materiale cu scop educativ, avand caracter pur informational. Cel mult, vei regasi ceva entuziasm in fata noutatilor si a tehnologiilor aferente.

Dar tineti cont ca investitiile in aceasta zona se fac individual, cu asumarea responsabilitatii 100%. Profiturile si pierderile va apartin in intregime.