Internetul accentueaza globalizarea, economiiile se schimba, iar digitalizarea devine o conditie pentru majoritatea actorilor economici. Intr-o lume care se misca cu viteza din ce in ce mai mare, noile generatii prefera mai mult digitalizarea solutiilor clasice si arbitrare pentru: transfer de valoare, sisteme de vot, gestionarea contractelor, a titlurilor de proprietate si multe altele.

Ca raspuns la aceste nevoi ale oamenilor, au aparut noi tehnologii, mult mai eficiente, care sunt dezvoltate si aplicate in ciuda rezistentei sistemelor traditionale, iar presiunea si acceptanta sociala le vor impune.

Tehnologia Blockchain

Una din aceste solutii inovative, BlockChain-ul, a adus cu ea „criptomonedele”, care au evoluat intr-o piata distincta si specifica, greu de inteles pentru publicul larg, usor de ridiculizat si manipulat de catre actori avizati.

Pentru ca acesta piata a avut o evoluitie spectaculoasa din punct de vedere al randamentelor financiare si nu numai, din ce in ce mai multi oameni isi manifesta interesul pentru criptomonede dar informatiile sunt multe, in miscare, specifice si destul de greu de interpretat.

Primul indrumar crypto in format video

Cryptozz.ro este prima platforma care popularizeaza aceste tehnologii, ofera informatii de calitate despre acest fenomen, intr-o serie video denumita generic Indrumar Crypto. Raspunde la intrebarile ce este Bitcoin, cum functioneaza, ce este ethereum, cum sa cumperi bitcoin/ethereum, si multe altele.

Seria de videoclipuri disponibila este mereu up-data-ta, contine cele mai noi informatii iar formatul video o face usor de parcurs si inteles.

Asfel, daca ai intrebari despre crypto, daca nu ai inteles sau ti s-a parut greu, daca nu ai stiut sau nu stii, Indrumarul Crypto este instrumentul gratuit de care ai nevoie. Nu te costa nimic sa intelegi, sa fi informat atunci cand iei decizii.

Este disponibil atat pe CryptoZZ cat si pe .