Legenda NBA Kobe Bryant a fost confirmat ca invitat de marcă la conferința națională niTROn 2019. Apariția viitoare a lui Bryant la summitul TROn este încă o dovadă a profilului înfloritor al industriei cripto. Față de anii anteriori, mai multe personalități publice importante au participat la conferințele organizate de industrie.

În octombrie, fostul președinte al SUA, Bill Clinton, a ținut un discurs la conferința Ripple Swell din San Francisco. Clinton a afirmat că tehnologia blockchain are posibilități “uluitoare”.

Kobe Bryant va fi introdus în NBA Hall of Fame în 2021, după o carieră de 21 de ani cu Los Angeles Lakers. Echipa sa a câștigat numeroase trofee și două medalii olimpice de aur. El s-a retras din sport și a lucrat la o serie de proiecte media, dar aceasta este prima sa incursiune publică în lumea criptomonedelor.

Pentru unii, implicarea sa este o adevărată lovitură pentru ecosistemul cripto, deoarece oferă posibilitate uneia dintre cele mai respectate figuri sportive din lume de a promova criptomonedele celor peste 14 milioane de fani de pe Twitter.

Pentru alții, anunțul lui Sun trebuie privit în perspectivă. Fondatorul TROn este cunoscut pentru inducerea în eroare a publicului cu privire la activitățile companiei. Recent, el a afirmat că TROn a încheiat un parteneriat cu Baidu, care s-a dovedit o declarație falsă. În realitate, proiectul cripto a achiziționat servicii de cloud de la gigantul chinez.

TROn vrea să implice industriile care nu folosesc încă blockchain

Summit-ul niTROn își propune în mod specific să se adrese industriilor care nu s-au implicat încă în blockchain. Utilizarea unei personalități populare precum Kobe Bryant este ușor de înțeles din perspectivă de marketing. Va fi, de asemenea, interesant de a afla opinia lui Bryant cu privire la criptomonede.

Într-o declarație pentru Forbes despre participarea lui Bryant la summit, Sun a spus:

 “Kobe Bryant este un geniu în baschet. Am fost un mare fan al Kobe și profund inspirat de călătoria lui. Este o mare onoare să îl consider pe Kobe ca invitat special la summitul niTROn. Merită menționat faptul că Kobe Bryant nu este doar un geniu în baschet, ci și un geniu în investiții. Așteptăm cu nerăbdare să ascultăm discursurile sale minunate la summit.”

Potrivit declarațiile oficiale, Justin Sun va împărtăși date utile despre planurile viitoare ale lui Tron în cursul summitului. De asemenea, va avea loc o sesiune specială pentru liderii de dezvoltare blockchain pentru a discuta aspecte tehnice precum dezvoltarea DEX și cercetarea pe partea de blockchain public.