De curand, Goana dupa Bitcoin a trecut pragul de 1,000,000 de vizite unice! A trecut ceva timp de la inceputul calatoriei noastre prin universul cripto. Totul a pornit din pasiune. Ne-am dorit sa impartasim cu voi stirile, noutatile, statisticile si evolutiile la care suntem atenti in permanenta.

De multe ori diferentele de abordare sunt mari si creeaza confuzii intentionate. De aceeas am cautat sa adoptam intotdeauna o interpretare profesionista si obiectiva. Tehnlogia blockchain si Bitcoinul trebuie sa depaseasca barierele sociale culturale si lingvistice. Adoptia se va realiza doar daca toti vom avea acces la informatie.

1,000,000 de vizite unice inseamna mai mult decat un numar!

Pentru noi, reprezinta o suma a increderii acordate. O borna pe care nu am fi putut-o atinge fara loialitatea voastra. Este si un semn al dezvoltarii continue a comunitatii cripto si al deschiderii spre noile tehnologii si inovatii din aceasta sfera. Este dovada ca oamenii indragesc tot mai mult aceasta piata, ii inteleg necesitatea, avantajele si oportunitatile.

Demonstreaza ca mergem inainte, cu pasi tot mai siguri. Totodata este si o garantie ca tehnologia blockchain capteaza din ce in ce mai mult atentia, deschizand noi orizonturi.

Goana dupa Bitcoin este prima si cea mai mare publicatie online de cripto din Romania

Multumim cititorilor nostri loiali! Suportul vostru, faptul ca ne sunteti alaturi, cititi, apreciati si distribuiti materialele noastre inseamna totul pentru noi!

Multumim echipei Goana dupa Bitcoin, partenerilor, colaboratorilor si tuturor acelora care ne-au ajutat, sub o forma sau alta sa ajungem aici.

Multumim de asemenea si criticilor! Unele usor acide, altele constructive sau vehemente, indiferent cum ar fi fost, ne-au motivat si ne-au determinat sa continuam sa devenim mai buni si mai perseverenti in munca noastra.

Ne-am propus sa extindem echipa si vom continua sa aducem continut de calitate pentru aceia care au dificultati in a intelege continutul FinTech in alta limba.

Ca o continuare a eforturilor, Goana dupa Bitcoin a dezvoltat o noua initiativa dedicata exclusiv proiectelor aflate la inceput de drum: ICOnetwork. Aflata momentan in faza beta, noua platforma este o sursa de informare si educare din sfera ICO-urilor si a proiectelor blockchain aflate in fazele initiale.

Ne mandrim ca sunteti cititorii nostri si ca va avem alaturi in fiecare zi! Vom continua sa punem umarul la dezvoltarea ecosistemului bitcoin Romania cu aceeasi pasiune si dedicare ca si pana acuma.