Industria blockchain explodează și, pentru că este un domeniu nou, există un deficit foarte mare de profesioniști calificați. Forbes afirmă că un salariu mediu de bază pentru joburile asociate depășesc 80.000 de dolari, iar tehnologii cu experiență pot ajunge să câștige chiar și 220.000 $ pe an.

Așadar, o carieră în domeniul blockchain sună ca o oportunitate de viitor foarte avantajoasă. Un alt avantaj este că nu doar inginerii sau dezvoltatorii pot să facă carieră în industria blockchain.

Pentru a cincea intalnire am pregatit tema – Joburi si microjoburi pe Crypto. Il avem ca si invitat pe Tudor Stomff de la HIVE. Impreuna cu el vom atinge toate toate subiectele de mai jos:

  • Ce inseamna sa fii angajat in spatiul Crypto?
  • Care este trendul fortelor de munca in Crypto?
  • Ce este un “Bounty” si cum functioneaza?
  • Ce salarii ofera industria Crypto?
  • Alte curiozitati.

Seria Indrumarul pentru avansati continua Joi 28 Noiembrie de la ora 19:30 – Joburi si microjoburi pe Crypto

Intalnirea va avea loc pe platforma Zoom la initiativa Goana Dupa Bitcoin / Crypto Romania / Crypto Coffee / Concorde Blockchain Security. Canalul va fi deschis incepand cu ora 19 si poate fi accesat la urmatorul link.

Aceste materiale au scop pur educativ. Nu tinem sa promovam produse sau proiecte. Participarea dvs la aceasta initiativa se face complet gratuit, fara nicio obligatie. Proiectele sau aplicatiile descrise vin sa intareasca si sa exemplifice scopul acestor indrumare (ca si cazuri reale de aplicatii ale subiectelor discutate).