Exchange-ul vTrader.io a anunțat că a implementat o nouă opțiune de token swapping care simplifică tranzacționarea de criptomonede. Dacă până acum utilizatorii puteau achiziționa doar 5 criptomonede pe platformă, acum pot obține simplu peste 1600 de tokeni listati pe Uniswap.

Token swapping pe vTrader

Interfața este extrem de ușor de folosit – se conectează portofelul, se selectează criptomoneda ce se dorește a fi schimbată și tokenul dorit. Detaliile swap-ului sunt afișate pentru confirmare, inclusiv comisionul (care variază între 0.3 și 0.4% în prezent). După aprobare, tranzacția se realizează instant, iar tokenurile devin disponibile în portofelul utilizatorului.

vTrader s-a asigurat că funcția de swapping este disponibilă pentru majoritatea portofelelor – aplicația folosește Walletconnect. De asemenea, clienții existenți vTrader pot folosi criptomonedele din cont pentru swapping.

TradingView – Aliatul tau in trading!

Noua funcție este utilă și pentru emitenții de noi tokenuri pe Uniswap. În prezent, oricine poate genera noi tokenuri, dar majoritatea proiectelor noi sunt etichetate cu un avertisment. Aceasta poate fi o problemă majoră, deoarece încrederea este unul dintre elementele fundamentale din ecosistemul cripto și o astfel de etichetă ar putea descuraja investitorii.

Creatorii de tokenuri pot contacta vTrader la office@vtrader.io, iar tokenul poate fi listat gratuit în aplicația de swap, în partea de sus a listei de „monede disponibile”. Atâta timp cât există lichiditatea necesară pe Uniswap, investitorii pot cumpăra noul token direct de pe platformă fără a se confrunta cu avertismente.

Cum sa vinzi si cum sa cumperi bitcoin folosind vTrader.io?

Vtrader.io este o platformă exchange care permite achiziționarea de criptomonede prin transfer bancar de euro. În prezent, pot fi achiziționate BTC, ETH, LTC, XRP și ADA prin transfer bancar, iar prin noua aplicație orice token listat pe Uniswap.


INFORMAȚIILE APĂRUTE PE SITE NU REPREZINTĂ SFATURI FINANCIARE. PENTRU ORICE DECIZIE FINANCIARĂ IMPORTANTĂ, CONSULTAȚI PROFESIONIȘTI AUTORIZAȚI. MAI MULTE INFO LE GASITI IN TERMENI SI CONDITII