BTC/EUR
+2.20%
65037.00
ETH/EUR
+1.01%
3275.92
ZEC/EUR
-2.71%
25.13

DESPRE NOI – Goana Dupa Bitcoin

Intr-o lume plină de oportunități, Bitcoin e o ocazie ce nu trebuie ratată. In goana dupa cele mai relevante informații, noi îți punem la dispozitie cele mai importante știri.

Echipa editorială de la Goana dupa Bitcoin monitorizează zilnic zeci de site-uri din industria blockchain și cripto pentru a ne asigura că cititorii noștri sunt la curent cu noutățile. Indiferent că știi deja ce înseamnă criptomonedele sau că abia acum ai decis să afli despre ce e vorba, pe site-ul nostru găsești știri de ultimă oră și tutoriale ușor de înțeles.

Goanadupabitcoin.ro încearcă sa prezinte o imagine cât mai clară despre ce înseamnă industria blockchain și cripto în prezent, precum și să te ajute să îți faci o idee despre oportunitățile pe care le oferă. Nu avem pretenția de a-ți spune ce să faci și în ce să investești, ci îți oferim informațiile de care ai nevoie pentru a lua singur acestă decizie.

Încercăm să fim cât mai obiectivi și să aratăm atât partea pozitivă a industriei cripto, cât și lucrurile mai puțin frumoase. Sistemul economic bazat pe Bitcoin și alte criptomonede nu este de departe perfect, dar este diferit de cel existent. Așadar, dacă vrei să afli despre:

Pentru o mai buna înțelegere a informațiilor pe care le vei găsi pe site-ul nostru, recomandam sa parcurgeti seriile video de pe YouTube!:

Vizitează zilnic goanadupabitcoin.ro și abonează-te la newsletter. Stai conectat in lumea digitala!

Urmeaza update!