Celulele stem sunt un tip unic de celule nediferențiate ce pot fi manipulate pentru a se dezvolta diferit. Acestea sunt utilizate în tratamentul bolilor și afecțiunilor, recuperarea și restaurarea părților corpului, precum și alte domenii noi. Până în prezent, știința medicală a utilizat celulele stem în tratamente pentru afecțiuni ortopedice, neurologice și pulmonare. Totodată sunt utilizate și în tratamentul mai multor tipuri de cancer. Proiectul Stem Cell Innovations aduce orizonturi noi de dezvoltare in acest domeniu.

Ce este Stem Cell Innovations?

Stem Cell Innovations (SCI) este o rețea de cercetători extrem de motivați, profesioniști medicali experți, investitori dedicați și ingineri inovatori care lucrează împreună pentru a crea o platformă unică, care reunește două dintre cele mai inovatoare schimbări ale vieții secolului XXI: celulele stem și tehnologia blockchain.

Compania a fost fondată la începutul lui 2013 sub denumirea de Camden RAD LLC. A jucat un rol crucial în cercetarea și dezvoltarea celulelor stem din întreaga lume. Activitățile SCI în domeniul științei celulelor stem au contribuit în mod direct la progresele înregistrate în domeniu.

Problema

Cercetarea efectuată de Stem Cell Innovations a contribuit semnificativ la dezvoltarea științei medicale, dar este în continuare necesară prioritizarea acestui tip de studii.

Există indicii că celulele stem pot contribui la tratamentul a numeroase afecțiuni precum accidente vasculare cerebrale, leziuni cerebrale traumatice, tulburări de învățare, boala Alzheimer, dinți lipsă, vindecarea rănilor, calviție, orbire, surditate, diabet, boala Crohn și multiple forme de cancer.

Ca lider în cercetarea din domeniul celulelor stem, SCI intenționează continuarea organizării și participării la mai multe studii de caz. Scopul este agregarea datelor care pot fi utilizate pentru a avansa acest domeniu inovator.

Soluția

Deși în trecut au fost făcute progrese în cercetarea în domeniul celulelor stem, introducerea tehnologiei blockchain înseamnă că mai mulți cercetători pot avea acces la informații într-un mod organizat și sigur.

Pe lângă continuarea cercetării, SCI intenționează să ofere servicii de stocare pentru celule stem prin intermediul ecosistemului său. Părinții vor putea să comande un kit de colectare, să îl predeau unui curier specializat și să se înscrie pentru stocarea celulelor stem, toate printr-o aplicație sigură.

SCI a dezvoltat o formulă unică care va permite utilizatorilor să achiziționeze un tratament unic, personalizat, cu celule stem sintetice pentru nevoile lor medicale. Compania va colecta informații medicale de bază într-un mod securizat prin blockchain și va proiecta celule stem sintetice personalizate. SCI a dezvoltat un algoritm propriu ce sintetizează tratamente specifice bazate pe celule stem.

Tokenul

Protejarea informațiilor confidențiale despre utilizatori este vitală pentru succesul unui sistem precum cel propus de SCI. Pentru a asigura securitatea și confidențialitatea, utilizatorilor care se vor înscrie în aplicația SCIA li se va a genera un identificator unic în cadrul ecosistemului SCI. Identificatorul unic al SCI va acționa ca o cheie privată ce vor permite accesul la serviciile personalizate de celule stem și la terapiile oferite în întreaga rețea SCI expansivă.

Stem Cell Innovations va rula pe două platforme blockchain. Prima platformă se bazează pe blockchain-ul Ethereum și va utiliza toenul ERC-20. Cea de-a două platformă blockchain va fi o aplicație personalizată proiectată și construită de inginerii SCI. Aceasta va fi adaptată pentru a se potrivi mediului de sănătate.

SCI a decis să-și construiască propriul blockchain pentru stocarea și procesarea înregistrărilor de celule stem ale pacienților. Acest blockchain personalizat este cunoscut sub numele de SCIChain și va utiliza rețeaua Hyperledger fabric.

Cele 240 milioane de tokenuri SCIA vor fi puse în vînzare în perioada 21 noiembrie 2018-17 ianuarie 2019. Monedele acceptate sunt ETH, BTC, LTC, USD și EUR.

Echipa

Compania SCI a fost fondată de Moe Galal și Ben Barel, care au fiecare peste 20 de ani experiență în domeniul cercetării medicale cu privire la celulele stem. Toți membrii echipei au cel puțin 10 ani de experiență în domeniile de specializare. Succesele înregistrate din 2013 până în prezent de companie reprezintă un argument în plus pentru acest proiect.

Concluzia

Progresele din cercetarea în domeniul celulelor stem și accesibilitatea oferită de SCI vor conduce la inovații remarcabile. Concomitent va îmbunătăți calitatea vieții oamenilor.

Stem Cell Innovations recunoaște legătura dintre industria de cercetare a celulelor stem și natura sigură a tehnologiei blockchain. Dorește să pună capăt decalajului dintre accesarea și înțelegerea cercetării și dezvoltării celulelor stem din întreaga lume.

De asemenea, urmărește să creeze o rețea colaborativă și eficientă de jucători-cheie din industria de cercetare și să faciliteze accesul publicului la tratamente eficiente cu celule stem sintetice.

By Ikegdb

INFORMAȚIILE APĂRUTE PE SITE NU REPREZINTĂ SFATURI FINANCIARE. PENTRU ORICE DECIZIE FINANCIARĂ IMPORTANTĂ, CONSULTAȚI PROFESIONIȘTI AUTORIZAȚI.
MAI MULTE INFO LE GASITI IN TERMENI SI CONDITII