HoneyMiner a fost lansată în iulie 2018 și este o aplicație de desktop ce folosește puterea de procesare a computerelor personale pentru a mina criptomonede. Compania a anunțat că a lansat și versiunea pentru MacOS ce permite utilizatorilor să mineze mai multe tipuri de criptomonede.

“Avem peste 1.400 de tipuri diferite de unități de procesare grafică în rețeaua noastră. Serverul central rutează puterea de procesare către cel mai profitabil caz de utilizare și pe oricare dintre lanțuri este optim”,

a declarat co-fondatorul și CEO-ul Noah Jessop.

Aplicația HoneyMiner utilizează 2,5% din puterea de procesare a computerelor multi-GPU și 8% de la utilizatorii GPU unici.

Recompensă în satoshi pentru instalare

La lansarea aplicației, utilizatorii primesc cadou 1.000 de satoshis și ulterior computerul minează ethereum, ethereum clasic, zcash, monero și alte criptomonede ușor de minat cu GPU-urilor.

Descarca aplicatia si primesti 1000 de satoshi

Câștigurile estimate de 24 de ore pe un MacBook Pro 2016 care rulează un procesor Intel Core i5 de 2,9 GHz au fost de 113 satoshis sau 0,012$. Este de așteptat ca utilizatorii cu computere mai puternice să obțină câștiguri considerabil mai mari.

HoneyMiner se alătură aplicațiilor precum DesktopMining.net și soluțiilor open source cum ar fi MultiMiner pentru a facilita minarea pe aproape orice mașină. Compania a anunțat că s-au extins la MacOS datorită cererii publice.

“Am lansat versiunea Windows mai întâi pentru că există atât de multe GPU-uri puternice care stau sub birourile oamenilor din întreaga lume. Mulți dintre cei interesați de minarea de criptomonede folosesc acest sistem de operare”,

a explicat Jessop.

“În prezent, oameni în 167 de țări folosesc Honeyminer și am avut literalmente sute de cereri pentru Mac OS de la comunitatea noastră”.

Portarea aplicației în MacOS a fost extrem de complicată, conform declarațiilor HoneyMiner.

“A fost foarte dificil să facem aplicația să ruleze bine atât pe CPU, cât și pe GPU. Echipa noastră a petrecut luni de zile pentru a perfecționa procesele. Suntem însă de părere că dacă toată lumea are opțiunea de a mina cu eficiența profesioniștilor, reducem bariera de acces la know-how-ul de software”.

INFORMAȚIILE APĂRUTE PE SITE NU REPREZINTĂ SFATURI FINANCIARE. PENTRU ORICE DECIZIE FINANCIARĂ IMPORTANTĂ, CONSULTAȚI PROFESIONIȘTI AUTORIZAȚI. MAI MULTE INFO LE GASITI IN TERMENI SI CONDITII