BTC/EUR
+1.27%
64049.00
ETH/EUR
+0.95%
3579.10
ZEC/EUR
+1.33%
24.94

Povesti de succes bitcoin

4Povești de succes Bitcoin este un fel de atlas al personalităților care populează ecosistemul bitcoin. Coderi, dezvoltatori, antreprenori sau un soi de vedete bitcoin care au ajuns să dirijeze industria (atât cât poate ea să fie dirijată), cu toții au de spus povești de succes bitcoin care pot foarte bine să fie luate ca exemplu. 

Noi am propus să facem profilul celor care au reușit printr-o metodă sau alta nu doar să își facă loc în industria bitcoin (ce-i drept, încă nu vorbim despre un ecosistem suprapopulat) dar și cum au reușit să scoată un profit de care sunt mândri.

Povești de succes bitcoin analizează diferitele metode de a deveni o autoritate în domeniu, dar și profilul lor complet, cât sunt de credibili, de motivați, care a fost drumul care i-a adus în comunitate și ce planuri au pentru viitorul monedei digitale. Practic, sondăm comunitatea bitcoin at the top.

Oricât de mult am vrea să credem că bitcoin-ul va rămâne întotdeauna moneda rebelă, anarho-libertariană fără cap și coadă, e greu de crezut că nimeni, niciodată, nu va impune cel puțin un trend. Chiar dacă moneda este liberă în raport cu actualul sistem financiar, încep să apară vârfuri, cârme care dau o direcție, iar atâta timp cât comunitatea continuă să se implice, acest lucru nu este neapărat rău. Cunoscând mai bine aceste povești de succes bitcoin, încercăm să înțelegem în ce direcție se îndreaptă moneda.