Weekendul agitat pentru piața cripto a generat optimism pentru analistul Josh Rager. El este de părere că, în ciuda corecțiilor de preț, atât Bitcoin cât și Ethereum vor continua să crească în perioada următoare.

Testeaza BRAVE, castiga BAT si sustine revista noastra!

În plus, Rager a subliniat că, după o corecție a prețului Bitcoin, de obicei un altcoin înregistrează creșteri masive. De data aceasta, criptomoneda în cauză pare să fie Chainlink (LINK). După o corecție de 10% sâmbătă, LINK a crescut de la 7.5$ la 9.5$, înregistrând o creștere de 14% în ultimele 24 de ore.

Bitcoin va continua evoluția pozitivă

Bitcoin va continua evoluția pozitivă

Bitcoin va continua evoluția pozitivă în perioada următoare, este de parere Rager:

„Vestea bună este că Bitcoin a depășit în cele din urmă pragul de 10.500 de dolari, unde rămăsese blocat din septembrie 2019… În plus, după corecția de sâmbătă, Bitcoin pare să înceapă să recupereze terenul pierdut”.

Ethereum arată însă și mai bine decât Bitcoin. Criptomoneda a depășit 400$ sâmbătă și a suferit o corecție de 20%. Rager a subliniat că, de atunci, taurii ETH au recuperat repede, iar Ethereum se apropie din nou de acest prag. În prezent, cea de-a doua cea mai mare criptomonedă se tranzacționează în jurul valorii de 394$.