Moneda bitcoin ar putea să aibă parte de ceva scăderi dacă străpunge suportul structurii simetrice triunghiulare.

Momente cheie pentru moneda bitcoin

  • Moneda bitcoin a format recent praguri mai înalte și înălțimi mai joase, creând o formațiune de triunghi simetric pe graficul pe o oră.
  • Prețul pare pregătit pentru o străpungere a pragului, indicând probabil că e posibil să avem parte de mai multe scăderi.
  • Structura de consolidare pe termen scurt arată ca un steag al urșilor dacă o urmărim pe graficul de timp pe termen lung.

Semnale ale indicatorilor tehnici

SMA 100 este deasupra SMA 200 deocamdată, deci rezistența mai ușor de spart ar fi cea superioară. Cu toate acestea, distanța dintre mișcările medii se îngustează, așadar ar putea avea loc o intersectare în zona inferioară, indicând faptul că vânzătorii controlează moneda bitcoin.

În acest caz, prețul ar putea să scadă la următoarea zonă de interes, la 650-660$. Stocastica scade din zona de supracumpărare pentru a arăta o acumulare a momentumului de vânzare, în timp ce cifra RSI se îndreaptă și ea în jos. Moneda bitcoin i-ar putea urma.

Deocamdată, SMA 200 s-ar putea menține ca suport pe termen scurt, dar acest lucru depinde de cataliștii pieței. Nesiguranța în regiunea europeană ca urmare a brexitului pare să se fi calmat. Totuși, această consolidare ar putea să indice faptul că se pregătește o străpungere puternică.

Evenimentele pieței

Printre riscurile majore de pe piață săptămâna asta se numără raportul NFP. Acesta ar putea să aducă mai multe câștiguri dolarului, dacă cifrele sunt mai mari decât cele așteptate. Analiștii se așteaptă să vadă o creștere de 174 000 în rata angajărilor, cu mult mai mare decât creșterea de 38 000 de luna trecută. Cu toate acestea, reviziile sunt destul de probabile.

Date optimiste despre locurile de muncă ar putea să crească dolarul. Acestea ar reînvia așteptările de creștere a dobânzii federale anul acesta.

Stenogramele FOMC au arătat că autoritățile sunt neutre față de referendumul UE, în special din cauza cifrelor NFP dezamăgitoare.

Cu toate acestea, riscurile economice globale sunt foarte prezente și continuă să sprijine cererea de active alternative. China a dovedit că are potențial de risc, iar această situație globală ar putea să îi facă pe investitori să se îndrepte spre bitcoin.

Sursa – Sarah Jenn via NewsBTC