Moneda bitcoin testează în acest moment linia de trend vizibilă pe graficul pe o oră și ar putea să își continue urcarea.

Momente cheie pentru moneda bitcoin

  • Moneda bitcoin crește încet, trecând de linia de trend ascendent pe graficele pe 30 de minute și pe o oră.
  • Prețul testează deocamdată linia de suport, iar indicatorii tehnici arată că ar putea să ricoșeze.
  • O întoarcere a presiunii taurilor ar putea să ducă prețul înapoi la nivelele de rezistență precedente, la 590$ sau mai sus.

Bitcoin Price Technical Analysis for 08/09/2016 - Short-Term Uptrend Forming

Semnale ale indicatorilor tehnici

SMA 100 se află deasupra SMA 200. Acest lucru confirmă faptul că rezistența mai fragilă este cea superioarăși că s-ar putea relua ralierea. Pe lângă asta, SMA 200 se aliniază cu linia de trend ascendent, adăugând forță pragului.

Deocamdată moneda bitcoin a scăzut sub punctul de inflexiune dinamic stabilit de SMA 100. Asta înseamnă că încă mai există pe piață puțină presiune a urșilor. Stocastica e în creștere față de regiunea de supravânzare, deci cumpărătorii recâștigă controlul asupra prețului.

De asemenea, distanța dintre mișcările medii este în creștere, ceea ce înseamnă că cumpărătorii au devenit mai puternici și ar putea să fie pregătiți să ducă prețul pentru moneda bitcoin dincolo de 600$.

Evenimentele pieței

Se pare că piața este în continuare dominată de încasarea profiturilor. În definitiv, vânzarea a fost activată în special de un hack al schimbului de bitcoin din Hong Kong. Acum, că investigațiile sunt în desfășurare și se aplică măsuri de securitate, încrederea în piață pare să revină.

Săptămâna aceasta nu sunt programați prea mulți cataliști ai pieței importanți, în afară de declarațiile despre rata dobânzii din partea băncii de rezerve din Noua Zeelandă. Chiar și așa, se analizează deja o tăiere a ratelor, așadar e posibil ca piața să nu aibă o reacție puternică la eveniment.

În ceea ce privește dolarul american, moneda este un competitor puternic, grație condițiilor de muncă îmbunătățite. Totuși, acest lucru este suficient pentru a păstra înclinația față de risc, care favorizează moneda bitcoin și alte criptomonede.

Sursa – Sarah Jenn via NewsBTC