Prețul bitcoin ar putea să mai crească după ce a făcut încă o străpungere a plafonului. Ar trebui în continuare să ajungă la următorul nivel de 750$.

Momente cheie pentru prețul bitcoin

  • Moneda bitcoin a făcut o străpungere puternică a rezistenței pe termen scurt marcată în analiza precedentă.
  • Acest lucru sugerează faptul că taurii câștigă forță și că ar putea să împingă prețul către următorul plafon.
  • În acest moment, prețul bitcoin testează zona de interes de 700$, care este un nivel psihologic important.

Bitcoin Price Technical Analysis for 10/27/2016 - Next Upside Targets

Semnale ale indicatorilor tehnici

SMA100 se află deasupra SMA200, deci cea mai fragilă rezistență este cea superioară, chiar și pe acest grafic zilnic. Cu toate acestea, distanța dintre mișcările medii se îngustează. Asta arată o slăbire a momentumului taurilor și o posibilă intersectare în zona inferioară.

Dacă acest lucru se va întâmpla, atunci vânzătorii vor prelua controlul acțiunilor de preț și vor impune o corecție. Prețul bitcoin ar putea să se retragă către linia de trend ascendent, în jur de 650$, care este de asemenea în apropiere de suportul dinamic creat de SMA100.

Stocastica este în creștere și indică în continuare că a mai rămas un momentum de cumpărare care ar putea să prelungească ralierea. Odată ce oscilatorul ajunge în zona de supracumpărare și scade, am putea să vedem totuși puțină presiune a urșilor și o străpungere a liniei orientative creată de suportul dinamic SMA200, care ar putea să declanșeze un trend descendent.

Evenimentele pieței

Dezvoltatorii din industria criptomonedei continuă să susțină prețul bitcoin, mai ales în fața unor rivali ca ethereum, care trece acum printr-o bifurcație fermă și probleme de securitate. În afară de asta, fluxul de bani de la investitorii chinezi oferă o creștere proaspătă pentru bitcoin zilele acestea. Yuanul este amenințat de o scădere în valoare.

Între timp, traderii își mai relaxează pozițiile lungi pe dolarul american, chiar dacă datele despre economia americană au crescut surprinzător. Un rol important îl joacă în continuare așteptările că rata federală va crește, dar șansele ar putea să depindă în continuare de cifrele NFP de săptămâna viitoare. Niște rezultate mai slabe ar putea să năruiască speranțele că ar urma o compresie monetară în noiembrie.

În orice caz, apetitul pentru risc este prezent încă pe piețele financiare, ceea ce este de asemenea un lucru bun pentru prețul bitcoin. Fiți atenți la PIB, care va fi publicat vineri. Acesta ar putea să aibă efect asupra stării generale a pieței înainte ca volatilitatea să se întoarcă pe piață în weekend.

Sursa – Sarah Jenn via NewsBTC