Prețul bitcoin planează deasupra unei rezistențe transformate în suport, vizibilă pe graficul pe termen scurt. Încă încearcă să se hotărască dacă să ricoșeze în sus sau să străpungă suportul.

Momente cheie pentru prețul bitcoin

  • Prețul bitcoin merge în continuare pe lateral, mișcându-se deasupra rezistenței transformată în suport, la 602$.
  • Prețul a format înălțimi mai joase pe graficul pe 15 minute, sugerând că presiunea taurilor slăbește și că urșii încearcă să preseze o scădere a prețului.
  • Deocamdată, zona de interes se menține foarte bine, pentru că se aliniază cu suportul dinamic format de SMA100.

prețul bitcoin

Semnale ale indicatorilor tehnici

SMA100 s-a intersectat recent în zona superioară cu SMA200 pe acest grafic de timp, sugerând că cea mai fragilă rezistență este cea superioară. De asemenea, SMA100 se menține ca suport dinamic și păstrează pierderile sub control. Următorul posibil prag se află la SMA200.

Cu toate acestea, stocastica este în scădere, ceea ce sugerează că vânzătorii controlează încă acțiunile de preț bitcoin. În acest caz, e posibilă o ieșire din structura de consolidare. Moneda bitcoin ar putea deci să scadă până la următorul suport, la 595$.

Presiunea de vânzare mai puternică ar putea să ducă prețul bitcoin la o scădere mai abruptă, la 582$. Pe de altă parte, o întoarcere a momentumului taurilor ar putea să îl ducă la 606$ și mai sus.

Evenimentele pieței

Prețul bitcoin nu pare să fie deranjat de rezultatele întâlnirii OPEC din Alger, deși înțelegerea dintre ministerele energiei pare să fi readus pe piață apetitul pentru risc. Poate că acest lucru arată faptul că investitorii sunt ocupați cu tranzacționarea altor active, cum ar fi echitățile și comoditățile.

Asta nu înseamnă că nu ne putem aștepta la o mișcare mai puternică de încasare a profiturilor înainte de finalul lunii și trimestrului, până vineri sau pe perioada weekendului. În definitiv, această scădere de lichidități deschide posibilitatea pentru acțiuni de preț mai volatile, iar pozițiile scurte vor atrage cel mai probabil atenția pieței și va împinge prețul bitcoin într-o direcție puternică. Așadar, rămâneți pe fază.

Sursa – Sarah Jenn via NewsBTC