Prețul bitcoin continuă să se consolideze, dar indicatorii tehnici favorizează mai degrabă o scădere de preț în viitorul apropiat.

Momente cheie pentru prețul bitcoin

  • Prețul bitcoin este în continuare blocat în gama îngustă pe graficul pe termen scurt. A ricoșat din nou față de linia de suport.
  • S-ar putea să vedem în curând o testare a rezistenței, dar semnalele tehnice arată că e posibil ca prețul să străpungă pragul.
  • Cumpărătorii par să rămână fără energie iar traderii așteaptă pur și simplu alți cataliști ai pieței.

prețul bitcoin

Semnale ale indicatorilor tehnici

SMA100 se află deasupra SMA200 deocamdată, ceea ce sugerează faptul că în continuare cumpărătorii ar putea să mai aibă patina energie. Cu toate astea, distanța dintre mișcările medii se îngustează, deci am putea să vedem o intersectare inferioară. Dacă acest lucru se întâmplă, atunci s-ar putea ca mai mulți vânzători să se alăture curentului și să declanșeze o străpungere a structurii de consolidare.

Stocastica este de asemenea în creștere deocamdată, deci mai e puțin momentum al taurilor, probabil sufficient pentru o testare a rezistenței, la 646$. Dacă plafonul se menține, atunci prețul bitcoin ar putea să facă o nouă testare a suportului, la 636$, sau să scadă mai mult. Dacă se întâmplă acest lucru, atunci bitcoinul ar putea să scadă și mai mult, până la următorul prag de 615$.

Evenimentele pieței

Cifrele CPI din partea americanilor nu au fost impresionante. În primul rând nu au reușit să creeze cine știe ce așteptări pentru o creștere a ratelor pe dobândă în luna noiembrie. Cifrele legate de inflație (principalele) au fost cu 0,3% mai mari, așa cum era de așteptat. În această situație, dolarul a cedat ceva teren în fața bitcoinului.

Astăzi urmează din partea americanilor doar datele despre permisele de constructive și datele imobiliare, deci nu ne putem aștepta la cine știe ce volatilitate.

Nici în ecosistemul bitcoin nu au apărut foarte multe știri care să declanșeze mișcări importante. Asta ar explica lipsa de directive a bitcoinului deocamdată. Judecând însă după momentum slab, se pare că taurii au rămas fără energie și urșii ar putea să profite de această ocazie să tragă prețul în jos.

Sursa – Sarah Jenn via NewsBTC