Cu toată creșterea de preț a Bitcoin din ultimele săptămâni, există vești bune pentru cei ambițioși.
Potrivit analistului BlockWorks Group, Jake Levison, ai nevoie doar de 0.28 BTC pentru a fi în topul celor mai bogați 1% din lume (în termeni BTC).

Bitcoinist a raportat recent că doar 2% din toate adresele dețin 1 Bitcoin sau mai mult.

Desigur, multe persoane dețin mai mult de 1 Bitcoin distribuit pe diverse portofele. Cu toate acestea, numărul real de persoane care dețin un bitcoin întreg este într-adevăr destul de mic, undeva între 500.000 și 1 milion.

Cumpara si Vinde Bitcoin folosind vTrader!

Ai nevoie doar de 0.28 BTC pentru a fi unul din bogatii lumii

Cu toate acestea, nu este nevoie să disperați dacă nu ați fost capabil să achiziționați (sau să mențineți) un Bitcoin complet. Jake Levison spune că tot ce este nevoie este de 0,28 BTC:

”Dacă dețineți 0,28 BTC, vă este garantat statistic să fiți în cei mai bogati 1% din lume în termeni BTC.”

Scenariul său se bazează pe un grafic publicat de Parker Lewis de la Unchained Capital numit Bitcoin Obsoletes All Money. În jurul anului 2030, dacă rețeaua va ajunge la un miliard de utilizatori, exploatațiile medii vor ajunge la 0,001 BTC.

Așadar, cei ce vor deține 0.28 BTC vor face parte dintre cei mai bogați 1% dintre utilizatorii de criptomonede.

Un alt utilizator, BTCKirs, a subliniat că, în ciuda ambițiilor de redistribuire a averii, Bitcoin va ajunge să fie deținut de ”balene, instituții și guverne”.

”Opinia nepopulară: În jur de 5-10 milioane de oameni vor deține vreodată un Bitcoin complet. Între balene, națiuni și instituții, nu vor mai rămâne multe criptomonede care să se plimbe. Dacă luăm în considerare monedele pierdute, valoarea va fi și mai mică. Într-adevăr, cei ce vor ajunge să dețină un Bitcoin întreg vor fi rari

a declarat acesta pe Twitter.

CryptoZZ