Celebrități care folosesc bitcoin – Bitcoinul nu mai este demult doar o jucărie pentru hackeri și geeks. Este din ce în ce mai atractiv pentru tot felul de oameni, de la pensionari și până la cei mai mari rapperi din lume.

În trecut, celebritățile au promovat câte un ICO sau altul, sau au fost imaginea anumitor monede. Mulți au și hotărât să își investească averile în monede digitale. În adevăratul stil hollywoodian, o să trecem prin 10 celebrități (n-o să-ți vină să crezi!) care folosesc bitcoinul.

Ashton Kutcher

Actorul de comedie este cunoscut pentru serialul ”That 70s Show”. Crescut la Hollywood, acesta a devenit și un bun antreprenor. Acesta a apărut de mai multe ori și la emisiunea Shark Tank în care mai mulți antreprenori evaluează proiecte de investit. Ashton Kutcher este co-fondator la BitPay investor.

Floyd Mayweather

Floyd Mayweather a fost prima celebritate importantă care a fost angajată să promoveze un ICO. Acesta a fost contractat când era pe vârful valului, înainte de lupta cu Conor McGregor. Este destul de interesant de văzut câte ICO-uri plănuiește să promoveze Mayweather în lunile care urmează. Până acum, a fost implicat în cel puțin două proiete cunoscute.

celebrități care folosesc bitcoin

Drew Carey

Un alt comediant american, Drew Carey a fost gazda emisiunii ”Whose Line is it Anyway”. Acesta a fost printre primii care a adoptat bitcoin și care a început să îl promoveze foarte direct. A spus de câteva ori că este un mare fan și că are încredere în potențialul monedei. Cu toate acestea, în ultima vreme a fost destul de tăcut.

The Game

Rapperul The Game este unul din cei care susțin o criptomonedă și este foarte implicat în promovarea sa. The Game a fost preluat de ParagonCoin, un ICO ce vizează piața de marijuana. The Game este consultant pentru acest ICO și are mai multe afaceri în domeniu, inclusiv un dispensar și propria viță de marijuana pe care a numit-o Trees by Game.

Harry Redknapp

Mulți au fost nemulțumiți când fostul manager de echipe de fotbal a postat pe Twitter că este ”entuziasmat” de ICO-ul Electroneum.

A fost și mai surprinzător faptul că s-a implicat pe piața cripto, mai ales că în trecut, când a fost acuzat de evaziune fiscală, acesta a recunoscut că nu știe să folosească adresa de email și că este analfabet în lumea digitală. Cu toate acestea, cei de la Electroneum au spus că fostul manager nu a fost plătit să dea mesajul.

Donald Glover

Actorul din Community și rapperul cunoscut sub numele Childish Gambino este o celebritate de încredere care nu s-a asociat cu vreun ICO. Într-un interviu, acesta a spus că bitcoinul ar putea să devinăă un mare succes la un moment dat.

Mel B

Lumea se plânge demult că nu sunt destule femei implicate pe piața criptomonedelor. Mel B este doar una dintre artistele care acceptă plata cu bitcoin. Nu este tocmai clar dacă va accepta monedă digitală și pentru viitoarele ei albume, dar există șanse destul de bune ca parteneriatul să continue.

Luis Suarez

Fotbalistul din Uruguay care joacă pentru Spania a fost se pare angajat cam la fel ca Floyd Mayweather să promoveze acelalși ICO de piețe de predicții. Suarez și-a folosit influența spaniolă pentru a răspândi știrea în țările în care a jucat.

Gwyneth Paltrow

Ar fi bine ca mai multe femei puternice să fie implicate pe piața criptomonedelor. Paltrow este o actriță renumită care s-a implicat pe piața cripto. Mai exact, Abra a ales-o pe Paltrow ca și consultant într-un episod recent din Planet of the Apps pe Apple TV.

Snoop Dogg

Snoop Dogg este fan criptomonede de multă vreme. La un moment dat se zvonea că o să accepte plata cu bitcoin pentru noul lui album. Nu a făcut-o însă se pare că mai există șanse ca acest lucru să se întâmple în viitor.