Binance.US lansează birou OTC

Binance.US a anunțat că a lansat un birou OTC pentru comenzi mai mari de 10.000$. Este vorba despre un portal unde utilizatorii pot primi cotații rapide și pot efectua tranzacții de valoare mare.

”Dimensiunea minimă a tranzacțiilor pentru portal este o valoare echivalentă de 10.000 USD, cu 12 criptomonede și tokenuri diferite acceptate inițial pentru tranzacționare. Utilizatorii trebuie pur și simplu să aibă un cont KYC (nivel 1) verificat pe Binance.US pentru a începe să folosească portalul de tranzacționare OTC”,

se mentioneaza in anunt.

Criptomonedele sunt ulterior transferate direct în contul de utilizator pe platformă.

Tranzactioneaza Bitcoin si Ethereum folosind vTrader!

Conform CoinMarketCap, volumul de tranzacționare zilnic pe Binance.US este de aproximativ 25 milioane de dolari.

Actorul Ashton Kutcher și vedeta Youtube Michelle Phan investesc în Lolli

Startupul de comerț electronic Lolli, care oferă cumpărătorilor recompense Bitcoin pentru achizițiile online, a atras 3 milioane de dolari în investiții. Printre investitori se numără vedeta YouTube Michelle Phan și actorul Ashton Kutcher, scrie CoinDesk. Aceștia au participat la strângerea de fonduri prin intermediul companiei lor Sound Ventures.

CEO-ul Lolli, Alex Adelman, a declarat că finanțarea va fi folosită pentru lansarea aplicației mobile în această vară. De asemenea, se planifică extinderea companiei pe plan internațional în acest an.

IBM Blockchain va oferi opțiune de contract inteligent descentralizat

IBM a anunțat că își îmbunătățește soluția de entreprise blockchain pentru a oferi clienților o nouă opțiune de guvernare descentralizată, contract inteligent descentralizat. Aceasta va permite părților implicate în tranzacție să propună și să modifice parametrii contractului inteligent.

În prezent, contractele inteligente de pe IBM blockchain sunt centralizate. O singură entitate are posibilitatea de a propune noi parametri, în timp ce toate celelalte părți pot accepa sau se pot retrage.

Rețeaua se bazează pe Hyperledger Fabric 1.0, iar compania planifică de asemenea să integreze versiunea 2.0.

CryptoZZ