Bakkt lansează veriunea de test la contractele Bitcoin futures pe 22 iulie

Platforma Bakkt a anunțat că pe 22 iulie va lansa testele de acceptare pentru contractele Bitcoin futures.

a utilizatorilor. Acesta este un semnal că Bakkt a reușit în sfârșit să îndeplinească condițiile de reglementare impuse de autorități.

Acest “test de acceptare a utilizatorilor” este o versiune beta și va fi disponibil pentru un număr limitat de utilizatori, astfel încât are șanse mici să afecteze prețul Bitcoin. Cu toate acestea, dacă au succes, contractele futures ar putea veni “o afacere reală” în viitorul apropiat.

Cumpara Bitcoin

Franța se pregătește să aprobe primul val de ICO-uri

Autoritatea Națională a Piețelor Financiare (AMF) din Franța a anunțat că se pregătește să aprobe primul val de afaceri cu criptomonede. Noua legislație prevede că firmele trebuie să respecte în mod voluntar un cadru de reglementare care le impune să plătească impozite, să asigure protecția consumatorilor și să îndeplinească cerințele de capital. Aceste noi reguli urmează să fie implementate până la sfârșitul lunii iulie.

Anne Marechal, directorul departamentului juridic al AMF a declarat:

“Franța este un pionier. Vom avea un cadru legal, fiscal și de reglementare. Discutăm cu aproximativ patru potențiali organizatori de ICO. “

Autoritățile mai poartă discuții cu mai multe exchange-uri și companii ce oferă servici de custodie, ceea ce înseamnă că mai multe aprobări ar putea urmain viitorul apropiat.

Steve Wozniak fondează o companie blockchain în Malta

Unul dintre co-fondatorii Apple, Steve Wozniak, a co-fondat o nouă companie bazată pe blockchain numită Efforce. Noua firmă este înregistrată în Malta și se concentrează pe eficiența energetică.

Efforce afirmă că compania va oferi

“prima platformă care permite contribuabililor să profite de economiile de energie generate de proiectele de eficiență energetică din întreaga lume”.

Scopul lor principal este

“să fie recunoscută ca prima și principală platformă în lume pentru economisirea energiei tokenizate. “

Wozniak este un mare susținător al tehnologiei blockchain, afirmând anterior că are capacitatea de a eficientiza viața de zi cu zi și de a reduce consumul. El a declarat, de asemenea, că a dorit întotdeauna să investească în Malta. Interesul guvernului de a investi în blockchain a fost un factor major în decizia de a alege țara ca sediu al companiei sale.

cumpara masina cu bitcoin

Bloomberg: BitMEX este investigat de CFTC

Exchange-ul cripto BitMEX, înregistrat în Seychelles, este investigat de Comisia de Comerț cu Futures din SUA (CFTC). Informația a fost publicată de Bloomberg, citând surse nenominalizate.

Aparent, autoritatea de reglementare caută să afle dacă BitMEX a permis cetățenilor sau companiilor americane să tranzacționeze pe platformă.

Conform legii, criptomonedele precum Bitcoin și derivatele sale intră sub jurisdicția CFTC. Ca atare, BitMEX ar trebui să fie înregistrat la agenție pentru a permite americanilor să comercializeze astfel de produse în S.U.A.