Moneda bitcoin ar putea să aibă parte de un ricoșeu față de canalul de suport. Indicatorii tehnici reflectă prezența unui momentum de cumpărare.

Momente cheie pentru moneda bitcoin

  • Moneda bitcoin a urcat consecvent pe graficul pe o oră, mișcându-se în interiorul structurii de canal ascendent.
  • Prețul s-a lovit de canalul de vârf încă o dată și acum se îndreaptă din nou către zona de suport.
  • Dacă această zonă se menține încă o dată ca suport, moneda bitcoin ar putea să se întoarcă din nou la canalul de rezistență.

moneda bitcoin, tranzacții bitcoin, schimb bitcoin, trader bitcoin, speculă bitcoin

Semnale ale indicatorilor tehnici

SMA100 tocmai s-a intersectat cu SMA200, ceea ce indică faptul că cea mai fragilă rezistență este cea superioară. În plus, aceste mișcări medii se aliniază cu suportul canalului, undeva la 575-580$, adăugând forță liniei de suport. O străpungere sub SMA200 ar putea totuși să fie un semnal timpuriu de reversie față de trendul ascendent.

Stocastica este în creștere, ceea ce sugerează că cei care controlează prețul sunt în continuare cumpărătorii. Oscilatorul pare să bată pasul pe loc undeva în zona mediană și s-ar putea întoarce în aria de supravânzare pe măsură ce vânzătorii preiau piața. Dacă stocastica își continuă creșterea, atunci și prețul bitcoin ar putea să crească la rândul său.

Prețul ar putea să se lovească de baza canalului. Această acțiune ar putea să îl ducă către canalul de rezistență la 600$. Dacă în schimb străpunge această bază,, prețul ar putea să ajungă la următoarea zonă de suport, la 560-570$.

Evenimentele pieței

Dolarul american a reușit vineri să avanseze pe toată linia. Traderii s-au împăcat cu ideea că economia americană este încă una dintre cele mai stabile din lume. Prim-ministrul britanic Theresa May a menționat că ar putea să fie invocat articolul 50 până în luna aprilie a lui 2017.Asta ar însemna că procesul Brexit ar putea curând să aducă nesiguranță pe piețele financiare.

De asemenea, date pesimiste din partea altor economii(cum ar fi Canada) și semne de încetinire în sectorul proprietăților din China au adus puțină aversiune față de risc pe piață, având efect asupra activelor riscante ca bitcoinul și favorizând dolarul american.

În continuare, așteptările de la simpozionul Jackson Hole ar putea să influențeze acțiunile dolarului față de prețul bitcoin.

Sursa – Sarah Jenn via NewsBTC