Quorum va deveni blockchain-ul promovat de Microsoft Azure

Microsoft și JPMorgan Chase au anunțat că vor promova blockchain-ul Quorum pentru clienții de afaceri ai gigantului global.

Versiunea privată a blockchain-lui Ethereum dezvoltat de JPM va deveni principalul sistem oferit de platforma cloud Microsoft Azure.

Ca rezultat, Quorum

“va deveni prima platformă distribuită, disponibilă prin serviciul Azure Blockchain, permițând clienților lui J.P. Morgan și Microsoft să construiască și să extindă rețelele de blockchain din cloud”,

au declarat companiile într-un comunicat de presă.

JPM va construi, de asemenea, propriile aplicații primare pentru acest serviciu.

“Azure va aduce puncte forte unice clienților entreprise ce folosesc Quorum”,

se menționează în declarațiile oficiale.

Warren Buffet critică din nou Bitcoin

La întâlnirea anuală a acționarilor Berkshire Hathaway, Buffett a reiterat cricile sale la adresa Bitcoin.

De data aceasta, a susținut că BTC este “un instrument de gambling” și a atras atenția asupra numeroaselor fraude în a fost folosită criptomoneda. Buffett chiar a sugerat că Bitcoin este inutil, având în vedere că “nu face nimic” și “nu a produs nimic”.

Evoluția Bitcoin însă nu ține cont de opinia lui Warren Buffet. Criptomoneda se tranzacționează în prezent în jurul valorii de 5750$, în creștere cu aproape 50% de la începutul anului. Market cap-ul BTC a depășit de asemenea valoarea de 100 miliarde de dolari.

Un nou document ce confirmă IEO-ul Bitfinex

Zhao Dong, acționar al BitFinex, a lansat un nou material promoțional care detaliază oferta inițială (IEO) de 1 miliard de dolari pentru tokenul Bitfinex.

Documentul, ce pare publicat de iFinex – compania din spatele Bitfinex și Tether (USDT) – anunță disponibilitatea unui buy-in de până la 1 miliard USDT din tokenul LEO. Acesta este definit ca token utility în cadrul ecosistemului companiei.

Deținătorii de tokenuri LEO vor beneficia de taxe reduse pentru tranzacționarea pe Bitfinex și pe EOSfinex, exchange-ul descentralizat al companiei. Mai mult, tokenul va acorda, de asemenea, reduceri semnificative ale taxelor de credit, retragere și reducere a comisionului de depozit.

Binance se pregătește să lanseze opțiunea de margin trading

Dezvoltatorii din comunitatea cripto au remarcat recent că pe contul de GitHub al Binance există opțiunea de margin trading. Aceasta poate fi o dovadă suficientă pentru a indica faptul că Binance va intra în curând pe această piață. Alți concurenți ai exchange-ului, precum Bitfinex, OKEx și BitMex, oferă deja opțiunea de margin trading.


Această nouă opțiune se alătură evoluțiilor recente ale servciilor oferite de Binance. Compania a lansat o platformă descentralizată (DEX) și propriul său blockchain BinanceChain. Tokenurile BNB – anterior bazate pe blockchain-ul Ethereum – vor fi migrate pe noua rețea și convertite la standardul BEP2.

Recent, au apărut zvonuri că Binance se pregătește de asemenea de lansarea unui criptomonede stabile.