S-a discutat mult în ultima vreme despre faptul că nu prea există femei în comunitatea criptomonedelor și că este un domeniu dominat de bărbați. Stripperițele din Las Vegas nu sunt tocmai reprezentantele ideale, dar sunt un exemplu destul de bun despre felul în care bitcoinul poate să le ajute pe femeile care lucrează să își controleze finanțele și să evite posibile probleme cu băncile pudice.

Striptease pe bitcoin

Un spectacol din Las Vegas a introdus un nou segment de striptease pe bitcoin la un eveniment pentru adulți. Dansatoarele au putut să primească plăți de la clienți direct prin transferuri bitcoin. Organizatorii au considerat că în acest fel le oferă clienților mai multă confidențialitate – soțiile nu ajung să vadă unde s-au făcut plăți cu cardul de credit. Desigur, sunt mai mult decât încântați să atragă investitori bitcoin bogați.

Clubul de striptease din Las Vegas se numește The Legends Room și s-a deschis în mai anul trecut. Fondatorul clubului și mai multe dansatoare ale clubului au fost intervievate de o echipă de presă locală. Au explicat chiar și felul în care vizitatorii pot să folosească automatele de bitcoin din interiorul clubului ca să cumpere criptomonedă. Mai mult, dansatoarele pot să aleagă să poarte tatuaje temporare cu codul QR al adresei de portofel, pentru ca clienții să poată să îl scaneze cu telefonul smart.

Viitorul divertismentului pentru adulți

În afară de confidențialitate, faptul că fac striptease pe bitcoin le permite dansatoarelor să scape de toate explicațiile pe care trebuie să le dea la bancă de fiecare dată când primesc sume mai mari de la clienți.

„Nu vreau să dau nume, dar sunt anumite bănci care îți închid contul sau nu te lasă să îți faci cont pentru că lucrezi în industria divertismentului pentru adulți”, a spus Summer Chase.

Întrebată cât de des plătesc clienții cu bitcoin, Brenna Sparks a răspuns – „A, destul de des. Adică, oamenii care vin aici sunt foarte pasionați de cripto. Mi se pare un lucru inteligent inteligent. ”

Brenna spune că își verifică des balalnța. „Este distractiv. Odată ce investești, devine o chestiune de fiecare zi.”

Dansatoarea de 26 de ani este interesată de bitcoi de când avea 19 ani. Acum, ea și prietenele ei consideră că monedele digitale or să fie viitorul pentru cei care lucrează în domeniul divertismentului pentru adulți. „Este peer to peer. Este anonim și este instant”, explică Sparks.

„Când am auzit prima oară despre concept, m-am gândit că e ceva foarte diferit”, a spus DJ Saint Clare, care primește o parte din salariul ei în criptomonedă.