BTC/EUR
+2.36%
41008.00
ETH/EUR
+1.32%
2211.37
ZEC/EUR
+6.91%
31.81

WebDollar lanseaza airdrop – Sprijinul comunitatii este important

WebDollar lanseaza airdrop – Vorbeam intr-un articol anterior din paginile revistei despre proiectul original romanesc WebDollar, in urma unei discutii exclusive cu directorul de marketing Adrian Stratulat.

Am vrut sa vedem cum mai stau lucrurile in prezent, asa ca revenim cu vesti noi pe scurt.

WebDollar este un proiect relativ tanar pe piata cripto, dar evolutia lui de pana acum inspira si motiveaza in acelasi timp.

WebDollar lanseaza airdrop

Spre deosebire de alte proiecte similare, care aduna deja sincope ce nemultumesc tot mai mult membrii propriilor comunitati, WebDollar este o altfel de experienta. Una care ne impulsioneaza să daramam barierele si sa scapam de ideile preconcepute. Asadar piata cripto inca mai are multe de oferit.

“WebDollar demonstreaza in fiecare zi ca este un proiect solid, care are la baza principii sanatoase, si care a reusit sa atraga in timp record simpatii globale, transpuse in mii de tranzactii care au deja loc intre membrii comunitatii.”

Comunitatea sustine proiectul

Ca in orice proiect de acest gen succesul depinde intr-o mare masura de sprijinul neconditionat al comunitatii.

“Comunitatea WebDollar, deosebit de activa si prezenta inca din fazele incipiente in dezvoltarea proiectului, a demonstrat ca este una incredibil de exigenta dar in acelasi timp supusa unui spirit corect de autoevaluare.”

Astfel comunitatea doreste acordarea unui un vot de incredere in sustinerea si dezvoltarea proiectului. Evident cea mai la indemana solutie pentru realizarea acestui lucru este organizarea uneui promotii.

In acest sens WebDollar lanseaza airdrop, o actiune care nu implica resursele sale oficiale. Este rezulatul unei actiuni realizate exclusiv de catre membrii comunitatii.

Avantajele unei astfel de campanii include:

Principiile Airdrop: primele 10.000 de persoane care subscriu vor primi 100 WEBD pe baza unei înregistrări a formularului și a unor sarcini.

Ce trebuie facut?

Nimic mai simplu. Formularul de inscriere este disponibil in limba romana si in limba engleza. Sunt de urmat doar cativa pasi simpli pret de cateva minute, pentru a intra in posesia tokenurilor WEBD:

  1. Dati Like paginii Facebook a proiectului
  2. Dati follow la contul Twitter al proiectului
  3. Dati Like si Share unui videoclip descriptiv pe pagina de Facebook a comunitatii.

Odata completate acestea va asteptam sa ne spuneti cum vi s-a parut si ce parere aveti despre WebDollar?

Aceasta campanie a luat sfarsit. Multumim de participare.