Binance Coin crește cu 11%, în timp ce restul criptomonedelor de top scad

În ultimele 24 de ore, majoritatea criptomonedelor de top au înregistrat scăderi de 3-9%, cu Bitcoin tranzacționându-se în jurul valorii de 3900$. Unul dintre puținele tokenuri ce a reușit să crească a fost Binance Coin (BNB), care a înregistrat un avans de 11%.

Pe 25 noimebrie, Bitcoin a atins nou nivel minim pentru acest an. De atunci s-a străduit să declanșeze o creștere stabilă, fără prea mare succes.

Analistul tehnic “The Crypto Dog”, a avertizat că cel mai probabil Bitcoin va evolua în intervalul 3.500 $-4.500$ pentru următoarele luni. Evolțiile recente confimă probabilitatea de a menține acest interval.

În urma vânzării în luna noiembrie a sumelor mici de 3.000 de dolari, BTC a relevat acum o gamă clar definită între 3.500 și 4.500 de dolari.

“Un eveniment de consolidare ca urmare a unei mișcări puternice este mai probabil să ducă la o continuare decât o inversare. Asta înseamnă că în prezent urșii au control.”

a declarat analistul.

Având în vedere condițiile actuale și epuizarea demonstrată, “The Crypto Dog” este de părere că piața este în etapa finală a pieței urșilor.

“Consider că Bitcoin se află în fazele finale ale acestei piețe de urși. Mă aștept ca prețul să se situeze între un minim absolut de $ 2000 și un maxim absolut de 6.200 de dolari (mai probabil, 3000-5400 $) pentru o perioadă substanțială de timp “.

Vertcoin, victimă a unui atac de 51%

Mark Nesbitt, expert în securitate, a dezvăluit că tokenul Vertcoin, o criptomonedă de tip peer-to-peer, este victima unui atac de 51%. Inginerul Coinbase a constatat că un grup de mineri au închiriat putere de procesare pentru a ataca rețeaua cripto. În cele din urmă, au reușit să controleze peste 50% din rata de hash. Acest fapt le-a permis să controleze blockchainul Vertcoin.

“Estimăm că aceste atac a provocat furtul a peste 100.000 de dolari. Cel mai mare reorg avea peste 300 de blocuri.”

a anunțat Nesbitt.

Pierderile s-au înregistrat din cauza fenomenului de double-spending.

Nesbitt a citat incidente similare care au avut loc în acest an, numind BTG, XVG și MONA. Toate aceste criptomonede au fost în cele din urmă delistat de platformele exchange semnificative.

În prezent, Vertcoin are un market cap de 15 milioane de dolari și se tranzacționează la 0.3$. Tokenul se clasează pe locul 187 în topul Coinmarketcap.

Binance Coin poate fi folosit pentru rezervări de hoteluri pe platforma blockchain Tripio

Tripio este o platformă de rezervări hoteliere bazată pe blockchain. Au încheiat un parteneriat ce permite deținătorilor de Binance Coin (BNB) să folosească criptomoneda pentru a rezerva camere la 450.000 de hoteluri și locuințe rezidențiale.

În prezent, platforma Tripio are peste 10 milioane de utilizatori. Aceștia au opțiunea de a utiliza BNB drept una dintre principalele metode de plată pentru procesarea rezervărilor.

R3 lansează Corda Settler, aplicație de transferuri plăți ce folosește XRP

Producătorul de tehnologii distribuite R3 a lansat aplicația Corda Settler, o aplicație blockchain ce facilitează plățile globale în criptomonede. Prima monedă digitală integrată este Ripple (XRP), despre care R3 a declarat că este prima criptomonedă recunoscută pe plan global.

Este un aspect important mai ales în contextul în care Ripple și R3 au avut anterior dispute legale.
Corda Settler este un CorDapp open source. Permite ca obligațiile de plată care apar în rețeaua Corda să fie decontate prin intermediul oricărei infrastructuri paralele care suportă cripto.

Aplicația va verifica dacă contul beneficiarului a fost creditat cu plata preconizată, actualizând automat registrul Corda. În următoarea fază de dezvoltare, Settler va sprijini plățile de decontare interne amânate și plăți în timp real.